About

Galaxy Teens 

Hey, leuk dat je onze blog bezoekt! Als het kan publiceren we elke dag wel een post. Die kan gaan over: mode, beauty, reviews, lifestyle en nog veel meer onderwerpen. Onze blog bestaat in november een jaar! We zijn super blij met onze unieke bezoekers en we hopen dat jullie onze blog elke dag nog gaan bezoeken. Onze weekindeling ziet er als volgt uit:

Maandag: modemonday

De blogsters:

Anke

”Hey, ik ben Anke! Ik ben op 26 juli 2000 geboren in Friesland. Dat maakt me momenteel 14 jaar oud. Ik zit in de tweede klas van de Havo. Mijn hobby’s zijn met vriendinnen afspreken, bloggen, shoppen en dansen. Omdat ik schrijven en make-up erg leuk vond ben ik deze blog begonnen samen met Nynke!”

 

Nynke

”Heey, ik ben Nynke. Op 1 januari 2001 te Friesland ben ik geboren. Ik ben dus 13 jaar oud. Ik zit in de tweede klas van het VWO. Mij grote passie is beauty en ben hier dan ook iedere dag mee bezig, vandaar dat ik samen met Anke een blog ben begonnen. Naast bloggen vind ik shoppen, afspreken met vriendinnen, streetdance en bij m’n huisdieren zijn erg leuk. Veel lees- en kijkplezier op Galaxy Teens!”

 

De naam: Galaxy Teens

We vonden Galaxy Print te gek, daarom is het een reden waarom onze blog zo heet. Eerst dachten we aan de naam ”Galaxy Girls” maar die bestond al en soms kijken er ook wel jongens op onze blog. Dus, zo kwamen we op de naam ”Galaxy Teens”!

Camera

We gebruiken de Sony Cyber-shot om foto’s te maken. Hij heeft zo’n 18 megapixels. Soms gebruiken we ook wel de Nikon Coolpix, deze heeft 16 megapixels.

Just Another Camera

Copyright:

De foto’s die door ons genomen zijn zetten we vaak bij de reviews. Als je de foto voor iets wilt gebruiken, kun je ons mailen. Ook onze teksten kun je niet zo maar kopiëren.

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s