Je huisdier verwennen

Door Anke – Ja hoor, het is weer zover, het is namelijk dierendag! De dag dat je je beesten extra mag verwennen. Hoe je dat doet, lees je in deze blogpost.

Bron foto

♥ Katten houden heel erg van spelen. Als je een kat hebt of had dan weet je dan misschien zelf ook wel! Daarom is het handig om een krap paal of een leuk speeltje te kopen. Zo gaat je ”Minoes” zich niet vervelen. Momenteel gaat er een ”Bolt Laser” ten ronde, dat is een kattenspeeltje met een laser. Vandaar ook de naam. Alleen zijn die dingen erg duur, dus kun je beter de app ”laser chage” downloaden. Net zo veel plezier, maar dan heel wat goedkoper!

♥ De liefde van je kat of hond gaat door de maag en daarom kun je het beste eten kopen, dan zijn ze altijd blij! Maak hun extra blij door iets extra’s aan hun eten toe te voegen zoals vlees. Nog een tip, maar misschien is het daar niet het seizoen voor: ijsjes voor je dier! Vries katten- of hondenvlees in een ijsvorm in (met water!) en je diertjes zijn erg tevreden.

cute | Tumblr

Bron foto

♥ Ga een lange wandeling maken met je hond. Misschien doe je dat al, maar wandel dan nu nog langer, dat vind je hond super leuk! Viervoeters hebben veel beweging nodig, wanneer je wandelt heb je dus twee vliegen in één klap. Je houdt je hond gezond én je hond is dan erg tevreden.

♥ Heb je een hamster of een cavia? Maak een extravagant speelveld met wc-rolletjes, zelfgemaakte glijbaantjes, touwtjes et cetera. Voor jou leuk om te maken en voor je hamster of cavia leuk om te verkennen! Is je hamster of cavia niet zo van het spelen? Maak dan een aantrekkelijk slaapplekje voor je kleine diertje.

♥ Bijna al je dierenvriendjes hebben veel verzorging nodig, met name hun haar. Koop daarom een kam voor speciaal honden- of kattenhaar. Ook heb je speciale kammen voor hamsters en cavia’s. Borstel er maar op los!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Je huisdier verwennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s