Nieuwe series september ’14

Door Anke – Wanneer het steeds eerder donker wordt buiten is het natuurlijk heerlijk om op de bank te zitten en tv series te kijken. De leukste, nieuwste series zie je hier!

tumblr

 

Bron foto

 

Samantha & Micheal Houden Zich Thai

Na het grote succes van Samantha’s vorige series heeft ze nu ook weer een nieuwe serie gemaakt, die Samantha & Micheal Houden Zich Thai gaat heten. Deze serie heet zo, omdat de hele family op vakantie gaat naar… Thailand! Samantha en Micheal hebben wel wat ontspanning nodig na de rechtzaak van Micheal en de gedwongen verhuizing, dus manager Jake heeft deze vakantie voor hun geregeld. Ik ben benieuwd wat ze nu allemaal weer gaan beleven! We gaan het zien  vanaf 2 september op RTL 5.

Aflevering 1

Bron foto

 

Hollands Next Top Model

Wie wordt de volgende Hollands Next Top Model? Dat is elk jaar weer de vraag. Dit jaar weer een spannend seizoen met nieuwe modellen. En er zijn ook nog nieuwe jury’s! Vanaf 1 september kun je de avonturen weer volgen van de dertien modellen op RTL 5.

Holland's Next Top Model presenteert...

Bron foto

 

The Voice Of Holland 

De coaches gaan weer op zoek naar nieuwe zangtalenten. Voor wie zullen ze draaien? Je ziet het op vrijdag 29 augustus om 20:30 uur op RTL 4! De coaches van dit jaar zijn weer hetzelfde als vorig jaar: er is een team Ilse, team Ali B, team Borsato en een team Trijntje!

Bron foto

 

Zon, seks en je ouders in shock

Bij dit programma worden elke week twee groepen jongeren gevolgd terwijl ze druk aan het feesten zijn op de vakantie van hun leven. Wat deze jongeren niet weten is dat hun ouders alles, maar dan echt alles kunnen zien. Zijn de ouders in shock? Je ziet het allemaal op 2 september op RTL 5

Bron foto

 

Tourette On Tour

Programma waarbij Dennis Weening op zoek gaat naar jongeren die lijden aan het syndroom van Gilles de la Tourette. De jongeren moeten wel beschikken over het muzikaal talent. Aan het einde van het seizoen moeten de jongeren samen optreden. Vanaf 1 september op RTL 5 kun je kijken of het Dennis lukt om een band op te richten met deze jongeren!

Bron foto

 

Big kisses

Advertenties

One thought on “Nieuwe series september ’14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s