Persoonlijke update #3

Door Anke en Nynke – Na de vorige persoonlijke update is er wel veel gebeurd waardoor we nu extra veel om over te kletsen hebben. Lees dus snel verder!

Is this Vogue? ♡ | via Tumblr

Bron foto 

 

School

School is voor ons helaas weer begonnen. We zitten nu in klas 3. Anke van de Havo, Nynke van Atheneum. Het gaat tot nu toe wel goed. We hebben al veel huiswerk opgekregen en maandag hebben we zelfs al een SO! Omdat we het vaak druk hebben op school komt er soms geen blogpost online. Wij proberen wel iedere dag één te plaatsen!

 

Blog

Met onze blog gaat het momenteel best wel goed! We hebben zelfs met onze blogpost op Girlscene gestaan en hebben daar veel positieve reacties op gekregen. Ook hebben we wat verdient met onze blog, wat natuurlijk erg chill is! Onze blogverjaardag begint er ook alweer bijna aan te komen. Nouja, bijna… over drie maanden. (;

 

Spreadshirt

We hebben onze spreadshirt website ook even geüpdatet. We verkopen nu alleen nog maar meiden-kleding. Als je een leuk shirtje wilt voor een scherpe prijs kun je zeker wel eens onze spreadshirt site bezoeken! Als je een shirtje wilt met een bepaalde opdruk maar hij staat niet op de site, kun je ons mailen en maken wij het shirtje voor je!

 

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s