W7 In The Nude

Door Anke – Na het grote succes van W7 In The Buff is er nu ook W7 In The Nude! Dit palette is een dupe van het Naked 3 palette. Benieuwd of het inderdaad een goede dupe is? Lees dan snel verder!007

W7 in the nude – €7,98 – Op = op voordeelshop

Het doosje ziet er erg mooi uit. Hij is een beetje beige-achtig met gouden letters erop. Net zoals de Naked 3 van Urban Decay zitten er soort van ”golfjes” op de deksel van het doosje. Op de achterkant van de verpakking staan alle namen van de oogschaduw’s. Dat is wel handig!

011

De oogschaduw’s hebben warme, bruin -en roze tinten, precies mijn kleur! Ik zie al een aantal ooglook’s voor me die je met deze oogschaduw kunt creëren.

016

Dit zijn de swatches van de kleuren. Van links naar rechts: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper pot, Sun kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista. De oogschaduw’s zijn goed gepigmenteerd. Je brengt de oogschaduw aan met het kwastje met sponsje die in het doosje zit. De kwast en spons werken fijn en voelen zacht aan op je huid.

 

013

014

W7 In The Nude is een mooie dupe van Naked 3. De oogschaduw’s zijn goed gepigmenteerd, het kwastje werkt fijn én is nog eens lekker goedkoop. Een dikke like!

 

Big kisses

 

Advertenties

2 thoughts on “W7 In The Nude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s