Beauty geheimen #5

Door Anke – Alle tipjes van de sluier over beauty lees je hier. Ik  heb deze beauty secrets gekregen van een echte schoonheidsspecialiste!

☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮

Bron foto 

♥ Met een staart in je haar slapen is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor je huid, want dan schuren je haren niet steeds in je gezicht! Ook beweren sommigen dat met een staart in slapen veel lekkerder is dan als je je haar gewoon los hebt.

♥ Van te veel shampoo krijg je veel puistjes op je voorhoofd! Hier heb ik zelf ervaring mee, want ik heb dat ook. Doe een klein beetje shampoo in je hand, masseer het zachtjes in je haar en je haar heeft genoeg aan verzorging. Je kunt ook nog conditioner in doen, maar doe dat alleen maar in de puntjes en ook in een kleine hoeveelheid.

♥ Wist je dat grote wenkbrauwen helemaal hip zijn? Dus stop met afscheren en bijtekenen van je wenkbrauwen en houd gewoon je eigen!

♥ Zout is heel erg goed voor je huid! Altijd als ik in de zee ben geweest zijn mijn puistjes de volgende dag weg. Alleen veel mensen wonen niet dicht bij zee, dus kun je zelf makkelijker een soort van zee spray te maken. Dat doe je als volgt: Doe water in een glas, gooi er heel veel zout in, roer met een lepeltje erdoor, giet het prutje in een plantenspuit en spuit de zee spray over je gezicht.

♥ Misschien heb je dit al super vaak gehoord, maar drink veel water! Water zorgt ervoor dat je later geen kraaienpoten krijgt. Waarom je kraaienpoten krijgt als je niet genoeg water drinkt? Je lichaam neemt eerst water op rond je oogleden. Als je niet genoeg water hebt daar, droogt je huid daar uit en krijg je dus kraaienpoten!

Big kisses

Advertenties

3 thoughts on “Beauty geheimen #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s