Hema schoolspullen shoplog 2014 – 2015 #2

Door Anke – Het begin van de zomervakantie lijkt nog maar super kort geleden, maar helaas is dat niet waar. Over ongeveer twee weken zitten we weer in de banken. Voor school heb je schoolspullen nodig en laat de Hema nou net super leuke schoolspullen hebben! Ik laat je mijn geshopte schoolspullen zien. Van kaften tot pennen, alles komt aan bod.

schoolspullenhema 001

 

Insteek schoolagenda 2014-2015 – €6,95

schoolspullen 003

 

Zoals Nynke al zei gebruiken we vaak Magister in plaats van een gewone papieren agenda. Maar soms is een papieren agenda wel handig, want sommige leraren geven wel dingen op, maar zetten ze niet op Magister, dan heb je altijd je agenda nog waar je alles in schrijven kunt.

De agenda is super vrolijk en heeft lekker veel insteekhoezen waar je belangrijke papiertjes of andere dingen in kunt doen. Achter in de agenda zitten schattige stickertjes. Ook handig, er zit een boekenlegger in.

 

schoolspullen 004

schoolspullen 005

 

Kaftpapier – €1,95 voor 3

schoolspullen 011

 

Kaftpapier is vaak wel handig, omdat we ”huurboeken” hebben. Na een jaar moeten we al onze boeken weer heel inleveren en daarom is kaft wel erg handig omdat dat je boeken beschermt. Er zaten drie kleuren in een pak, namelijk mintgroen, roze en een beetje een peachy kleur.

 

Textiele etiketten – €2,50 per stuk

schoolspullen 020

 

Dit zijn etiketten speciaal voor rekbare kaften. Ik wist niet eens dat deze voor rekbare kaften waren, daar kwam ik thuis pas achter hihi. Maar ze zijn best wel handig dus ik ben blij dat ik ze heb. Er zitten verschillende kleuren in de verpakking zoals roze, geel, licht blauw en een beetje een peachy kleur.

 

Etui ”Stationery Stores”  – €2,95

schoolspullen 015

schoolspullen 017

 

Mijn oude etui was heel erg versleten en vies dus kocht ik een nieuwe etui en dat is deze geworden! Hij is perzikkleurig en heeft strepen in een beige-achtige kleur. Er staat een anker op met de tekst ”stationery stores” eronder. Ook een leuk detail: er zit een sterretje op de ritssluiting!

schoolspullen 019

 

 

schoolspullen 025

schoolspullen 024

schoolspullen 014

Potloden 5 stuks – €1.-

Pennen quotes – €1,-

Highlighters – €?

De pennen van de Hema schrijven echt zó lekker! Ook heb ik potloden en highlighters gekocht, die zijn ook wel handig. De highlighters zijn lekker klein zodat ze niet veel ruimte innemen in mijn etui. De prijzen van de highlighters weet ik niet meer en kan ik ook nergens meer vinden op internet, maar ik denk dat ze iets van twee euro waren.

 

schoolspullen 010

schoolspullen 021

schoolspullen 022

10-pak A5 schriften gelinieerd roze – €2 en  4-pak A5 schriften – €2 

2-pak A4 schriften – €2

2-pak A4 schriften – €2

Wow, die schriften zijn vet goedkoop bij de Hema! Ik heb er zoals je ziet meteen héél véél meegenomen, je hebt nooit genoeg schriften.

 

Lunchbox – €2,50

schoolspullen 006

Mijn lunchbox was helemaal kapot dus heb ik deze leuke roze lunchbox met ”today is ok” gekocht.

 

Big kisses

Advertenties

3 thoughts on “Hema schoolspullen shoplog 2014 – 2015 #2

    • Hey, die heb ik gekocht bij de Hema. Hij ligt bij het schoolschap! Het kan zijn dat hij bij jou Hema uitverkocht is, je kunt dan gaan vragen bij de kassa of ze ook nieuwe van zulke etui’s aanschaffen. Xx Anke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s