Persoonlijke update #2

Door Anke en Nynke – We hebben je allemaal dingen te vertellen en dat doen we met behulp van deze blogpost. Pak je kop thee en koekje(s) er maar bij want we hebben best veel dingen om over te kletsen.

/spaceebound | via Tumblr

Bron foto

 

Blog

We proberen elke dag een blogpost te posten, maar soms lukt dat niet zo goed, zoals zaterdag. Doordat Nynke op vakantie was en heel vaak geen wifi had kon ze niks posten en omdat Anke hele dagen aan het werk was kon ze niks schrijven. Sorry daarvoor! We proberen deze week wél veel te posten.

Is het jullie trouwens al opgevallen dat #10 niet meer bestaat? Het koste ons te veel moeite en bijna niemand las deze blogpost.

 

Vakantie

Zoals jullie weten is het vakantie en wij zijn volop aan het genieten. Anke is een paar weken terug naar Griekenland geweest en Nynke is naar Italië geweest en is nog maar een paar dagen terug daarvan. Ook is Anke jarig geweest in de vakantie, ze is 14 geworden. Ze is heel erg verwend met veel cadeautjes, ze heeft een nieuwe mobiel, Lush dingen, douche spullen en heel veel geld gekregen.

 

YouTube

Misschien hadden jullie al gezien dat we een nieuw YouTube kanaal hebben. We proberen elke week een filmpje te posten. We hebben al veel leuke reacties erop gekregen! Houd ons kanaal in de gaten, want er komen ook geregeld nieuwe prijsvragen op.

 

Big kisses

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s