Review: Models Own Pink Fizz

Door Nynke –  Een poosje terug liep ik door een winkel in Parijs en kwam daar een nagellak schap van Models Own tegen. Ik nam twee verschillende lakjes mee. Vandaag review ik de eerste: een rosé gouden glitter nagellak.

DSC07696

Models Own: Pink Fizz – €6,95 

Ik kocht Pink Fizz in de ‘Monoprix’ een Franse winkel. In de Nederlandse winkels kan je Models Own niet kopen maar wel op webshops zoals www.prettypolish.nl ook voor €6,95. De ronde verpakking is van glas en de dop van plastic. Op het glas staat de merknaam in grote letters voorop. Er zit maar liefst 14 ml aan nagellak in het potje, je kunt er dus veel nagels mee lakken!

DSC07702

Pink Fizz is een transparante nagellak met  rosé gouden micro glitters. Je kunt hem zo op je nagels aanbrengen of met een gekleurde basis eronder (bijvoorbeeld wit). Hij past perfect bij de rosé gouden trend van dit moment.

 

Dit zegt Models Own over de nagellak:

                     ”Stay on-trend right down to the tips of your toes. Creamy or pearly, glittery or neon, all our nail polishes glide on smoothly and are hardwearing and long lasting. Designed for fashion – and fun!”

 

DSC07704

Het kwastje lijkt een beetje dun maar tijdens het aanbrengen merk je hier niet veel van.

Testen:

DSC07594bewerkt

Ik heb hier één laagje aangebracht, zonder een basiskleur.

Voor een glitterlakje dekt hij in één laagje heel goed! Het aanbrengen gaat ook makkelijk en hij droogt razendsnel. In de zon glinsteren de glittertjes heel mooi. Een groot nadeel is wel dat de nagellak snel afbladdert. Binnen twee dagen zit de nagellak niet echt mooi meer op je nagels…

Conclusie:

De nagellak zelf is heel mooi en uniek en je vind zo’n lakje vind je niet snel ergens anders. Ook dekt Pink Fizz vrij goed in één laagje, al geeft twee laagjes het mooiste resultaat. Het nadeel is wel dat hij snel chipt. Als hij nou lang zou blijven zitten, zou hij het perfecte glitterlakje zijn!

Big kisses

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s