Fun: expectation vs. reality

Door Anke – Soms verwacht je dingen, maar die gaan vaak niet zoals geplant. Welkom in de wereld waar alles real is! Kijk snel verder naar 13 grappige expectation vs. reality foto’s!

.

 

 1. Wanneer je eet

Untitled

Haha, dit is zo waar! Wanneer ik in een restaurant zit wil ik het liefst zo netjes mogelijk eten, maar dat lukt vaak niet en dan ziet het er net zo uit als dat meisje op de tweede foto. Shame on me!

 

2. Familie 

reality hurts

Perfecte families bestaan niet.

 

3. Slapen in het openbaar

😂👌

Soms val je per ongeluk openbaar in slaap. Je verwacht dan dat je met je mond dicht slaapt, maar dan word je weer wakker met je mond open. Super charmant.

 

4. Verwachtingen van de zomer

yep.

Je verwacht vaak veel van de zomer, bijvoorbeeld dat je super vaak naar het strand gaat, veel fun met je vrienden hebt etc. Kortom, je zult je niet vervelen! Dacht je. Want bij de laatste weken staat je tv vaak 24/7 aan…

 

5. Selfie met je beste vriend(in)

(5) lucy hale | Tumblr

Wanneer je een selfie maakt met je vriend(in), probeer je dé perfecte selfie te maken. Maar helaas, dat lukt vaak niet en dan komt je foto er net zo uit te zien als Liam en Harry.

 

6. Infinity teken

True story 😄

Dit hadden Nynke en ik ook wel eens uitgeprobeerd! Het leek ons wel makkelijk om zo’n infinity teken te maken, maar in werkelijkheid moet je er super lenig voor zijn en lukt het dus voor geen meter.

 

 7. Disney

HAHAHAHHAHAHAHAH OMG

In Disney films zie je voordat de film begint zo’n Disney teken. In Disneyland proberen ze dat na te doen, maar het lukt niet echt zo goed zoals je kunt zien op de foto.

 

8. Tekenen 

Haha..

Vaak denk je als je een mooie foto ziet op internet: die teken ik wel even na. Maar in werkelijkheid valt dat vies tegen want dan blijkt het super moeilijk te zijn. Super herkenbaar.

 

9. Verwachtingen van de zomer deel 2 

yeah thats summer

Wanneer je aan de zomer denkt denk je ook aan vakantie. Je gaat waarschijnlijk maar een weekje of zelfs twee op vakantie en de rest van de hele zomervakantie doe je niks anders dan slapen. Herkenbaar?

 

10. Perfecte duckface

Hahahaha :D

Kijk Ariana eens een perfecte duckface maken! Wanneer je het zelf probeert ziet het er waarschijnlijk zo uit als op de tweede foto.

 

11. Ijsje

 

Expectation and reality

Dit heb ik ook zo vaak gehad! Wanneer je een ijsje ziet op de verpakking ziet het er perfect uit, maar wanneer je het er uit pakt is het het tegenovergestelde van perfect.

 

12. Ziek zijn

Oh yes

Mensen in films lijken, zelfs wanneer ze ziek zijn, perfect. In werkelijkheid is dat wel heel anders…

 

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s