Zomervakantie: anti verveeltips

Door Anke – Yeah, eindelijk zomervakantie! Maar soms heb je van die dagen dat je je super erg verveelt. Wat je dan kunt doen? Je leest het hier!

The pink package | via Tumblr

 

Sporten

Ga als het buiten lekker weer is sporten! Het is gezond en ook nog eens leuk, want je ziet veel dingen om je heen. Ga bijvoorbeeld hardlopen of skeeleren!  Als motivatie kun je muziek luisteren. Vind je het saai alleen? Neem je hond, vriendin of ouders mee.

 

Barbecuen 

Trommel je vrienden op, koop heel veel eten (of maak het zelf), steek de barbecue aan en organiseer een barbecue party! Handige tip: vraag of je gasten ook eten/drinken willen meenemen, dan hoef je ook niet zoveel kosten te betalen.

 

Eigen spa

Zet een zwembad op, (met warm water!) vraag of één van je ouders je wil masseren, doe een maskertje op en enjoy van je eigen spa achter in je tuin! Nodig je friends uit voor super veel fun.

🌼

Fotoshoot

Houd met je vriendinnen een fotoshoot! Het is ook leuk met een thema, dus doe bijvoorbeeld een ”funny” thema en neem allemaal grappige brillen, snorren en andere dingen mee. Als je vriendinnen op vakantie zijn kun je ook prima een fotoshoot alleen houden, zet de camera dan op de zelfontspanner!

 

Bijbaantjes

Te veel geluierd? Zoek dan een bijbaantje. Je kunt er veel geld mee verdienen en daar kun je dan bijvoorbeeld een zwembad van kopen… Werk bijvoorbeeld als babysitter of help oude mensen met boodschappen doen.

 

Slaapfeestjes

Organiseer de leukste slaapfeestjes achter in je tuin! Slaap samen met je vriendinnen in hangmatten of zet tentjes op. En maak (als het mag) een kampvuur, very nice!

Sleepover checklist

DIY

Verzin zelf een leuke DIY of zoek één op van internet. In een middag heb je veel originele en vaak gratis spulletjes gemaakt. Op onze blog staan ook heel veel DIY’s!

 

Fietsen

Ga gewoon wat rondfietsen en misschien vind je nog wel leuke mensen! Twee vliegen in een klap dus, want fietsen is ook nog eens gezond.

 

Workshops

Voor gratis workshops kun je het beste naar Youtube gaan! Daar kun je makkelijk leren hoe je een perfecte ooglook maakt of hoe je gitaar moet spelen.

 Bron foto’s

Big kisses

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s