Essence limited edition juli 2014

Door Anke – Vanaf juli 2014 tot augustus ligt deze leuke limited edition in de schappen. In deze LE zitten zomerse producten, die je beach-look helemaal af maken. Kijk en lees snel verder!

 photo Essence-Wave-Goddess10_zps26068777.png

Essence limited edition ”Wave Goddess” – verkrijgbaar vanaf juli 2014 bij de Kruidvat en Trekpleister

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess6_zpsfe4fd3ef.png

 Touch Eyeshadow – € 2,39

Deze oogschaduw’s zijn perfect voor de zomer. Ze zijn extra langhoudend en hebben een glanzende finish. Ook hebben ze leuke, frisse kleurtjes. Verkrijgbaar in de kleuren Have a Break, Crush On Blue, Stand Up And Paddle en Life Is Better When You Surf.

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess_zps2d1fb3eb.png

Essence Wave Goddess 2-1 Eyeliner Pen – € 2,99

De 2 in 1 eyeliner pennen bezorgen je zeker een zomerse look. Deze pennen heten 2 in 1 pennen omdat er aan de ene kant een dunne tip zit en aan de andere een dikke. Verkrijgbaar in Life Is better When You Surf, Have a Break Or Two en Stand Up And Paddle.

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess4_zps6f339cdc.png

Essence Wave Goddess Highlighter – € 2,99

Go shiny met deze highlighter! De poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je laten shinen en een natuurlijke glans geven. De kleur past zichzelf aan je huidtoon. Verkrijgbaar in Sparkling Goddess.

 

 photo Essence-Wave-Goddess7_zpsd08a21d8.png

Essence Wave Goddess Tinted Lipbalm – € 2,39

Deze tinted lipbalm is ideaal voor als je lang in het water aan het dobberen bent. Ze zorgen voor mooie verzorgde lippen én ze hebben een neon finish. Verkrijgbaar in Loose Your Heart On The Board en Life Is Better When You Surf.

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess1_zpsb700fa6b.png

Essence Wave Goddess Blush Tint – € 2,59

De blush tint is speciaal gemaakt voor watersporters. Smeer de blush op je wangen en je krijgt een mooi natuurlijk blosje. Hij is extra langhoudend, perfect dus als je je urenlang in het water bevind! Verkrijgbaar in  Loose Your Heart On The Board.

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess5_zps5271af17.png

Essence Wave Goddess Nail Polish – € 1,89

Wauw, vrolijke, zomerse kleuren! De nagellak biedt een hoge dekking, zo kun je de mooiste stylen creëren. Ook leuk: elke nagellak bevat een bijpassende ring met een leuke tekst er op. Zo maak je je look helemaal af! Verkrijgbaar in de kleuren Loose Your Heart On The Board, Wave Down The Lime, Have a Break en Crush On Blue.

 

 

 photo Essence-Wave-Goddess8_zps1ca0e646.png

Essence Wave Goddess Beach Hair Waves Spray – € 3,59

In deze styling spray zit o.a. zeezout waarmee je veel volume en krullen krijgt, zo lijkt het net alsof je de hele dag in het water hebt gelegen. Verkrijgbaar in Wave Me Up!.

 

 photo Essence-Wave-Goddess2_zps4755c623.png

Essence Wave Goddess Body Tattoos – € 1,99

Ben je klaar voor een stoere stijl? Plak dan deze body tattoo’s op je lichaam! De plakplaatjes zijn makkelijk te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in The Early Bird Catches The Wave.

 

 photo Essence-Wave-Goddess3_zps145c1949.png

Essence Wave Goddess Wallet – € 3,39

Wil je weer terug gaan in het water, maar heb je geen idee waar je je zonnebril moet laten? Hier is de oplossing, een leuke neon oranje brillenhoes! De brillenhoes is van siliconenmatriaal, zo kan je (zonne)bril niet nat worden. Verkrijgbaar in Life Is Better When You Surf.

 

 photo Essence-Wave-Goddess9_zpse57113b6.png

Wauw, wat een leuke LE! Ik word er helemaal blij van. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de nagellak, blush, oogschaduws, eyeliner en de styling spray. Waar ben jij het meest benieuwd naar?

 

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s