#10 gekste records

In het Guiness Book of World Records staan de gekste, duurste, langste en hoogste records. Wij vragen ons af of iemand ooit op de wereld deze records kan verbreken…

(11) Tumblr

 

1. Langste nagels

De recordhouder met de langste nagels was Lee Redmond. Ze had nagels met een lengte van 80 cm. In 2009 zijn haar nagels afgebroken doordat ze betrokken was bij een auto ongeluk. Sinds 1979 had ze haar nagels niet meer geknipt.

 

2. Langste haar

Vanaf toen de Chinese Xie Qiuping 13 jaar was had ze haar haar niet meer geknipt. Nu heeft ze haar dat maar liefst 5 meter en 63 centimeter lang is!

 

3. Vrouw met de smalste taille

Doordat Cathie Jung haar hele leven lang korsetten heeft gedragen heeft ze nu te smalste taille ter wereld. Haar taille is 38 centimeter. En dan denken wij: dit is toch niet gezond meer?

 

 4. Meeste piercings

Een vrouw uit Brazilië, genaamd Elaine, heeft maar liefst 7000 piercings over heel haar lichaam. Ze woont nu in de Verenigde Staten, omdat ze bang is dat ze in Brazilië beroofd wordt van haar piercings. Haar record heeft ze bevestigd in het jaar 2000, toen had ze nog ”maar” 262.

 

5. Meest getatoeëerde man ter wereld

Lucky Diamond Rich mag zich sinds 2006 de meest getatoeëerde man ter wereld noemen, zijn hele lichaam staat vol met tatoeages!

 

6. Harigste meisje

De Thaise Supatra Sasuphan is het meest harigste meisje ter wereld, ze leid aan de ziekte ”hypertrichose”. 

 

7. Grootste afro

Aevin Dugas uit New Orléans is de vrouw met de  grootste natuurlijk afro ter wereld. De lengte is 132 centimeter, dat komt doordat  Aevin toen ze klein was haar hoofdhuid beschadigde door een permanent. Ze moest speciale behandelingen ondergaan om het haar weer te laten groeien. Sindsdien heeft ze chemicaliën links gelaten en laat ze het natuurlijk groeien. En het resultaat? Een gigantische afro!

 

8. Vrouw met langste baard

Niet alleen mannen kunnen een baard hebben, zo ook vrouwen blijkt van dit record.  Vivian Wheeler is een vrouw met de langste baard, hij is maar liefst 27,9 centimeter lang! 

 

9. Dikste man ter wereld

Een man uit Mexico (de naam is niet bekend) was tot aan het eind van 2005 de dikste man ter wereld. Hij had het gewicht van zeven mannen. Begin 2006 is hij behandeld door een arts en is hij op dieet gegaan.

 

10. Man met langste wenkbrauwen

Frank Ames heeft wenkbrauwen van maar liefst 9.6 centimeter en is daarmee de man met de langste wenkbrauwen ter wereld!

Big kisses

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s