Inspiratie: vlechten

Vlechten zijn helemaal hip deze zomer. Wij hebben mooie en makkelijke vlechten voor je opgezocht! Kijk en lees snel verder.

@MollyLollyPeru

 

We kennen inmiddels allemaal de vissengraat vlecht wel. Breng je haar aan één kant van je hoofd. Pak een (klein) plukje van achter je linkeroor, en doe hetzelfde aan je rechterkant.Verdeel het kleine gedeelte aan de rechterkant in tweeën: Een dunne pluk helemaal rechts en het andere haar als een tweede pluk. Je hebt nu drie ”delen” in je haar.  Neem de dunne haarpluk rechts en steek deze over de andere pluk in combinatie met de linkerdeel. Pak nog een keer een dunne pluk vanaf de buitenkant. Neem nu de dunne pluk aan de rechterkant en pak ook een gedeelte van de overblijvende haren eronder. Voeg dit allemaal bij het linkergedeelte. Doe hetzelfde aan de linkerkant. Herhaal dit een aantal keren, tot het einde van je haar en maak de vlecht vast met een elastiek.

 

 

<3

Maak een vlecht aan de voorkant van je hoofd en steek ze achter vast met een mooie bloemenspeld.

 

 

Untitled

Maak een vlecht aan de zijkant van je hoofd en maak daarna aan het einde een rommelige knot. Staat heel erg leuk met een paar losse plukjes!

 

Side braid

Iets anders dan een normale vlecht met drie plukjes haar: een vlecht met vier plukjes haar.

 

 

Flowers in her hair 🌻

Maak een vlecht aan de zijkant van je hoofd en doe daarna een staart in. Om je kapsel op de fleuren kun je nog een bloem in je haar doen.

 

Girls be girls

En natuurlijk kan een waterval-vlecht niet ontbreken! Je maakt hem door eerst je haar goed uit te kammen zodat er geen klitten in zitten. Start daarna met een ”normale vlecht”. Als je linker of rechter haarstreng bij het midden van je hoofd is, ga je verder met een ”Franse vlecht”. Nu moet je goed opletten. Nadat je de eerste slag hebt gehad, start je met de linkse streng een tweede slag. Zodra de linkse streng in het midden is, laat je de rechtse streng hangen. Je pakt nu een nieuw plukje haar ernaast. Dat is je nieuwe rechtse streng. Deze leg je over het midden om daarna de linker ook over het midden te leggen. Herhaal dit telkens. Je laat steeds de rechtse streng hangen, wanneer de linker het midden is geworden. Ga door tot het niet meer kan. Vervolgens zet je waterval vlecht vast met een speld. Spuit wat haarlak op en you are ready!

 

Cute😍

Stap voor stap hoe je op een andere manier een waterfall-braid kan maken.

Bron foto’s

Big kisses

Advertenties

One thought on “Inspiratie: vlechten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s