Onze gewonnen Vans

Zoals jullie misschien al weten hebben we een paar weken geleden Vans gewonnen bij Frontrunner. Deze willen we jullie graag showen! Lees en kijk snel verder.

Vans Frontrunner 011

 

 

We hadden meegedaan aan de wedstrijd: ”Share Your Sneaker Story”. We kregen de opdracht te vertellen over onze (favoriete) sneakers waar een bijzonder verhaal achter zit. Anke vertelde het verhaal over haar zwarte glitter Vans, hoe ze die heeft gekocht en wat ze in Londen uitgespookt hebben. Met dat verhaal hadden we dus de prijs gewonnen, maar liefst €50 euro die we konden besteden bij Frontrunner!

Wij hadden paarse Vans uitgekozen.  De Vans heten (met de volledige naam) Authentic prism violet/bl Vans.  De schoenen hebben een dikke zool met een zwarte streep en ze hebben witte veters. Onder, bij de zool, is er het bekende wafel patroon te zien. De Vans zijn low cut, dat betekend dat ze tot ongeveer de enkel komen. de Vans kun je herkennen aan het labeltje op de schoen en aan en de label achter de schoen.

 

Vans Frontrunner 014

Toen we de Vans bezorgd kregen, deden we ze meteen aan. Wat ons opviel was dat er een beetje lijm (ofzoiets) op de schoen zat. Gelukkig was dit niet zo opvallend dus we waren tevreden, niet alleen om de schoenen maar ook om de bezorging, want het pakketje kwam al vrij snel aan, het duurde ongeveer 2/3 dagen. Wat ons ook opviel is dat de Vans super lekker lopen, dat komt (denken we) door de zool, hij voelt een beetje jelly-achtig.

Wij zijn super blij met onze gewonnen Vans! Als er nog eens zo’n wedstrijd is van Frontrunner, is het zeker de moeite waard om mee te doen.

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s