#10 gekste baantjes

Werken is soms niet altijd even leuk, maar je moet blij zijn dat je  niet het baantje hebt van bijvoorbeeld een mondgeur beoordelaar of dat je in een hamster pak rond moet lopen. Zie hier de 10 gekste baantjes!

work for it

 

Bron foto

 

1. Eendenleider

Ja, dit baantje bestaat echt. Je moet eendjes in en uit de vijver van een hotel leiden en je moet er voor zorgen dat ze gezond blijven.

 

2. Zeemeermin

Als jij je adem heel lang  in kunt houden is dit het perfecte baantje voor jou. Als je dit baantje neemt moet je het 2.5 minuut volhouden om als een zeemeermin in een grote bak met water rond de zwemmen, met staart uiteraard.

 

3. Mondgeur beoordelaar

Bij dit baantje moet je onderzoeken als kauwgom, tandpasta of andere mond producten wel een effect hebben. Voor dit baantje heb je wel een sterke maag nodig!

🚬🙊🙈

4. Meehelpen aan een onderzoek voor puistjes

Als je tussen de 18 en 35 jaar bent en veel ontstoken puistjes hebt, is dit een mooi baantje voor jou. Je laat je onderzoeken om met een nieuwe manier van behandeling puistjes te laten verdwijnen.

 

5. Bloedzuiger koerier

Met een aantal bloedzuigers op zak kom je bloedzuigers vervoeren naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis gebruiken ze deze bloedzuigers voor het verwijderen van overtollig bloed.

 

6. Een hamster, paprika, komkommer of ui pak

Voor dit baantje moet je promotie maken voor een winkel, dit doe je door een hamster, komkommer, paprika of ui pak te dragen en voor de winkel te gaan staan.

Tumblr

7. Assistent messen gooier

Durf je leven te wagen en meld jezelf vrijwillig aan voor het messengooien. Mensen mogen messen jouw kant op gooien. Wel blijven lachen hé?

 

 8. Tower worker

Alleen mensen met ballen van staal kunnen dit werk uitvoeren! Je moet bereid zijn om in hoge elektriciteits- masten te klimmen zonder beveiliging. Ja, je leest het goed: zonder beveiliging! Ze hebben alleen een klem om zichzelf vast te klemmen aan de mast. En als je boven in de mast bent, moet je daar iets repareren.

 

9. Doodgraver

Bij dit beroep moet je gaten in de grond graven waar de kist in wordt verstopt. Veel graven zijn tijdelijk te huur, dus als de huur verlopen is moet de doodgraver het lijk weer opgraven. Ieks…

 

10. Bier stylist

Je bent bij deze job de hele dag bezig met bier. Je maakt de bier klaar zodat die op de reclame kan komen.

 

Big kisses

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s