#10 gekke beauty ritruelen

Vanaf nu hebben we iedere donderdag #10 …. Dus bijvoorbeeld; de 10 stomme reclames, of de 10 vreemde make-up producten. Eerst hadden we altijd Quote of the Week, maar dat begon toch wel te vervelen. Afwisseling is belangrijk bij het bloggen! Dit keer dus 10 gekke beautyrituelen!

Soyouthinkyoucansee,

1. Bierbad: Het bier wordt tot zo’n 34°C verwarmd en daarna kan je er lekker in baden. Het bierbad helpt de afvalstoffen uit je lichaam te trekken en doet een natuurlijke, zachte peeling van de huid. Hierdoor verdwijnen ook huidcellen en een zacht velletje is het resultaat! Guhl verkoopt ook een Biershampoo dat veel stevigheid en volume geeft, dus heel vreemd zagen we van dit ritueel niet op. Wel lijkt het ons dat je ten eerste héél veel bier nodig hebt om een volledig bad te vullen, en ten tweede na het badderen ruik je vast ook helemaal naar bier.

2. Een gezichtsbehandeling met vogelpoep:  Gedurende 80 minuten wordt er vogelpoep op je gezicht gesmeerd. Maar geen echte vogelpoep hoor, de vogelpoep wordt met ultravioletlicht behandeld waardoor alle bacteriën dood gaan. Dit ritueel blijkt een heuse hype te zijn in Japan. Ook hier geldt (denken we) weer dat je hele gezicht naar vogelpoep…

3. Een verjongende kuur met slangenvergif: Het synthetische slangenvergif (van de Temple Viper slang uit Brazilië) zou dezelfde werking als botox hebben, en dus de gezichtsspieren verlammen waardoor je minder rimpeltjes lijkt te hebben. Deze wondercrèmes beweren tot 85% verbetering als resultaat te hebben, maar wetenschappelijk onderzoek wees uit dat de verbetering slechts 20% was (en dus niet voor het blote oog zichtbaar). Wij zouden dit dus echt niet doen, als het slechts 20% verbetering heeft en je niet eens verschil ziet…

Untitled

 

4. Slangenmassage: Je krijgt kleine slangen op je die over je huid kruipen dit voelt koud en verzachtend aan, stijve spieren worden hier door verlicht. Het zou ook effectief zijn bij het verlichten van migraine. Zo’n behandeling kost 80 dollar en omgerekend is dat ongeveer €60,-.

5. Een pedicure met kaviaar: Om kaviaar als eten is al erg luxe, maar bij dit ritueel gebruiken ze deze lekkernij als pedicure die zou zorgen voor extreem verzorgde voeten, een scrub, een maskertje en een massage met kaviaar die volledig door de huid wordt geabsorbeerd.

6. Operatie voor hoge hakken:  Er bestaat een voetoperatie waarbij het mogelijk is om makkelijker op hakken te kunnen lopen. De operatie wordt maar in één plaats uitgevoerd, namelijk in Bevery Hills. De kosten zijn erg hoog.

-

7. ”Aegyo Sal” behandeling: In Korea is het een hype om deze cosmetische ingreep de doen. Bij deze behandeling krijgen Koreaanse vrouwen dikkere wallen onder de ogen. Ja, je leest het goed: dikkere wallen. Wij willen juist dat alle wallen verdwijnen, maar daar denken de Koreaanse vrouwen heel anders over. Cosmetisch artsen halen vet uit de heupen of billen en spuiten dit vet onder de ogen.

8, Bloedzuigers:  Tijdens de Renaissance hadden veel vrouwen een witte huid, omdat als je een bruine huid had, je als arm werd gezien. Ze kregen een witte huid door bloedzuigers op hun gezicht te laten kruipen. De bloedzuiger zoog dan al het bloed op en daar werd je huid bleek van.

9, Blauwe lippen:   Wij stiften onze lippen vaak roze of rood, maar een stam uit Nieuw Zeeland tatoeëren hun lippen blauw! Als een vrouw daar blauwe lippen heeft wordt ze aanschouwd als gewild en sexy.

10, Een gezichtsverzorging met 24-karaats goud: Ja, je leest het goed een gezichtsverzorging van goud. Je zou van deze verzorging een strakke huid en heldere teint krijgen. Het zou ook ouderdomsvlekken vervagen en de huid versterken. Voor deze luxieuse behandeling betaal je 475 Dollar wat ongeveer €350,- is. Maar dan heb je wel 24-karaats goud op je huid!

bron foto’s

Big kisses

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s