Review: Esssence Colour Flash Volume Mascara

Essence kwam begin dit jaar met een nieuwe collectie waar onder andere deze gekleurde mascara in zit. En als Essence freak wilden we deze mascara natuurlijk uitproberen.Ga mee naar memorylane (in de vroegere tijden was gekleurde mascara ook helemaal hip) met deze gekleurde mascara!

colour flash mascara 019

Essence Colour Flash Volume Mascara – #05 contains carmine – €2,99 – Kruidvat en Trekpleister

In totaal zijn er vijf kleurtjes mascara verkrijgbaar: roze, turquoise, groen, blauw en paars. Wij hebben  ”contains carmine”, dat is de paarse kleur.

De hulsen van de mascara’s zijn simpel, maar toch leuk en handig. Je kunt al snel zien met welke mascara je te maken hebt. De kleur van de mascara is ook de kleur van de huls, je moet niet op de gele letters letten.

shoplog Groningen 025

Op de huls staat vermeld dat de mascara bedoelt is voor highlights” op je wimpers. Je moet de mascara dus smeren op de puntjes van je wimpers. Ook staat er dat je de mascara in het haar kunt doen. Dat is best wel grappig, je hebt dus twee dingen in één! Zelf hebben we het niet geprobeerd, ons haar is al zo droog en we willen het niet nog droger hebben…

shoplog Groningen 031

 

Het borsteltje van de mascara is best wel lang en zien er verder heel normaal uit. Het borsteltje heeft gewone haartjes, niks kunststof! Met het borsteltje krijgen je wimpers niet alleen kleur, maar ook volume.

colour flash mascara 013

 

Dit is de mascara op ons ogen geswatcht. De mascara heeft een lichte kleur en hij geeft volume zoals beloofd. Wij hebben hem hier aangebracht op ons hele wimpers, maar eigenlijk is het voor highlights bedoelt. Maar zo kan het ook best, vinden wij. Misschien moet je eerst zwarte mascara op doen en vervolgens een beetje kleuraccenten aanbrengen op je wimpers. We love deze mascara, nu zijn we ook benieuwd naar de andere kleurtjes!

 

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s