Nieuwe producten Superdry herfst/winter 2014

Superdry is een superleuk merk, ontstaan in Tokyo. Dit merk verkoopt vooral kleding, maar ook cosmetica. De nieuwe make-up van de herfst/winter collectie is onlangs uitgekomen en wij laten je die producten zien. Voor alle producten ga naar: www.superdry.nl

SD COSMETICS PAC SHOT 291112

all2

Tien nagellakjes van licht tot donker, van creamy tot glitterig: deze nagellakjes hebben het allemaal. De lakjes heten: Aviators, (wijnrood en mintblauw)  Aero-Nauts,  (zuurstokroze en metallic goud) Hot Rods, (neon roze en rood) Royals, (donkerblauw en metallic grijs) Speedway (neon oranje en donkerpaars).

Superdry Beauty - Lip Glaze Trio - Sweet Peach Greta Pink Shocking Pink (1)

Lip Glace Trio komt in de neutrale basics tot uitbundig roze. Smeer deze gloss over (zachte) lipstick voor jaloersmakende lippen. De zoet geurende glossjes geeft een soepele en zachte finish die lang blijft zitten. Verkrijgbaar in de kleuren Sweet Peach, Greta Pink en Shocking Pink.

Superdry Beauty Lip Paint 1

In de collectie zitten ook twee prachtige Professional LipPaint lipsticks die voor een super mooie matte finish zorgen. De lipsticks zijn voorzien van een patroon en een bijzondere huls die gemaakt lijkt te zijn van karton. Verkrijgbaar in de kleuren Flamingo Colour en Rebel Red Colour.

Superdry Beauty Mascara 1 (1)

De Superdry mascara gaat tot nieuwe lengtes. Het nieuw vormgegeven punk roze borsteltje geeft je super lange wimpers in de diepste zwarte kleur.

Superdry make-up kun je hier bestellen.

Big kisses

Advertenties

One thought on “Nieuwe producten Superdry herfst/winter 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s