Quote of the week: friendship

Elke donderdag posten we een mooie quote op Galaxy Teens, deze week een mooie quote over vriendschap: friendship is just a soul trapped inside two bodies.

(:

Bron foto

Als je deze quote vertaald betekend het: vriendschap is gewoon een ziel gevangen in twee lichamen. Vriendschap is iets moois, wat je delen en koesteren moet. Er bestaat een verhaal over vriendschap: mensen dachten (en denken) dat de mens ontstaan is uit een bacterie. Die bacterie is door twee├źn gesplitst. De andere helft moet hij nog zoeken. Degene die je vriend is is de tweede helft, zo dachten de mensen vroeger. Apart verhaal, maar als je er over nadenkt is het wel iets moois…

…maar nu nog even verder over de quote waar we het over hadden. Vaak wordt je vrienden als je dezelfde passie hebt, maar mensen kunnen ook wel vrienden worden als ze een andere passie hebben, daar kun je veel van leren! Vrienden moeten de lege ruimte invullen in je leven, vrienden weten hoe ze dat moeten doen. Vrienden vertellen je geheimen niet door en kunnen goed luisteren.

Lottle

Bron foto

Deze quote klopt dus wel, twee zielen vinden elkaar en dan wordt je vrienden. Vrienden met dezelfde passie, of zonder. Vriendschap is mooi, je moet er goed voor zorgen! Vertel je vrienden regelmatig dat je van ze houd.

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s