Vakantie foto’s #1: Centerparcs Huttenheugte

Anke is een paar dagen geleden naar Centerparcs geweest, kijk snel verder voor leuke ”kiekjes” en lees hoe ze het vond in Centerparcs!

centerparcs 082

Het huisje

Ik en mijn familie hadden vier dagen Centerparcs geboekt. Vrijdag middag vertrokken we en vrijdag avond kwamen we aan in Centerparcs Huttenheugte. Het was inmiddels al donker, dus we konden nog niet zo veel zien van het park. We parkeerden onze auto op het parkeerterrein en liepen ons huisje binnen die bestemd was voor acht personen (en een hond). Het huisje heeft vier slaapkamers, in elke slaapkamer staan        twee bedden. Er  zijn twee wc’s en twee douches, één douche is zo’n ”douche-bad”. In de ene badkamer zit ook een wc en zelfs een ingebouwde radio!

Het interieur van het huisje past heel mooi bij de omgeving, alles heeft mooie aardkleuren zoals groen, bruin en oranje. Er hangen ook mooie schilderijen met bloemen en bladeren, wat erg mooi past bij het ”bos thema”. Het huisje is omringd door allemaal bomen en achter het huisje is een mooi meertje. Toen wij er waren zaten er geregeld ganzen en eenden, die ook wel eens op visite kwamen bij ons. In het huisje zitten  ook schuifdeuren, door die schuifdeuren heb je mooi uitzicht over het meer en kun je zo naar buiten lopen. Het huisje is trouwens kind vriendelijk, in al de stopcontacten zitten ”kinderslotjes” en ook de schuifdeuren kunnen  niet gemakkelijk opengemaakt worden door kleine kinderen.

centerparcs 038

Het park

Het park is omringt door bomen en meertjes. Je kunt dus veel van de natuur meemaken! Ook waren en veel speeltuintjes voor de kinderen. Sommige speeltuintjes liggen aan het water, dus pas er wel op als je kindje alleen naar de speeltuin gaat! Er zijn ook speciale ”poepplekken” voor de honden. Honden mogen namelijk geen boodschapje laten, dat moet dus op die speciale plek. Het park wordt netjes onderhouden.

centerparcs 050

Activiteiten

Er zijn veel activiteiten te beleven, zo is er een ”Market Dome”, dat is een hele grote koepel met veel exotische planten waar je vanalles kunt doen. Zo zijn er allemaal winkeltjes (een kledingwinkel, speelgoedwinkel en een sieradenwinkel) , een supermarkt en allemaal restaurantjes. Wij hebben pizza’s afgehaald en patat bij die restaurantjes, maar je kunt er uiteraard ook gewoon lekker zitten en eten, lekker genieten! Het Market Dome is super mooi ingericht vindt ik, met al die planten, stenen en riviertjes. En in het Market Dome zit ook het subtropische zwembad, wist je al dat die verkozen is tot het leukste zwembad van het jaar? Het zwembad is super groot en er zitten glijbanen, een bad met golven, normale baden, een pierenenbadje, een buitenbad en een wildwaterbaan in. Genoeg speelplezier dus!

Ook is er de ”Action Factory”, een hal waar je gamen, trampolinespringen, bowlen en klimmen kunt. Voor iedereen wat wils! Pas op dat je bij het gamen niet verslaafd wordt, mijn geld ging al snel op, ik was helemaal verslaafd aan het ”bull-dozen”… In de Action Factory kun je ook lekker koffie drinken. De kinderen spelen, jij kijkt toe en geniet van je koffie.

Maar dat is nog niet alles; er is ook nog een kleine kinderboerderij, je kunt golfen en naar de sterrenwacht. De kinderboerderij is helemaal gratis en je kunt zelfs naar binnen naar de dieren toe! Golfen en de sterrenwacht kost wel geld.

centerparcs 074

Ik vond het heel erg leuk in Centerparcs! De sfeer is er ook super, alle mensen doen aardig tegen elkaar. In het Market Dome heb ik ook veel tijd doorgebracht, de winkeltjes waren daar heel erg leuk! Het Market Dome zag er leuk uit met die exotische planten, er waren zelfs papagaaien! Ook vind ik het terecht dat het zwembad is verkozen tot beste van het jaar. Ik heb een erg leuk verblijf gehad in Centerparcs, volgend jaar wil ik wel weer!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Vakantie foto’s #1: Centerparcs Huttenheugte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s