Review: Essence colour & go 182 Hello Rosy

Een week geleden waren we in de Kruidvat en zagen we dit mooie roze nagellakje staan. We waren meteen verkocht, wij zijn dol op roze nagellakjes en dat was dus de perfecte reden om hem te kopen! Lees snel verder voor de review.

essencenagellak 005

Essence colour & go – 183 Hello Rosy – €1,69 – verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

De verpakking van dit nagellakje is niet zo bijzonder. De dop is leuk bedacht, het heeft de kleur van de nagellak zelf. Er zit in totaal 8 ml aan roze liquid sand nagellak in het potje.

Op de foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

essencenagellak 019

Wauw, wat een bijzondere kleur is Hello Rosy toch! Het is een oudroze kleur met rode micro glittertjes. Het nagellakje heeft een liquid sand effect, wat voor extra glitter zorgt. De kwast van de nagellak is ook fijn, zoals we altijd al gewend waren van Essence. Het kwastje is lekker breed! Als je deze liquid sand nagellak aanbrengt, moet je er wel op passen dat je het tweede laagje pas aanbrengt als het eerste laagje goed is opgedroogd. Deze nagellak droogt snel, binnen één minuutje is het al droog. De nagellak chipte al binnen een dag, vooral aan de randjes chipte de nagellak snel. Jammer!

essencenagellak 008

Al met al is Hello Rosy een super mooi nagellakje, die een echte must-have is voor je nagellak stash! Jammer dat de nagellak zo snel chipt, maar ach, voor de prijs mag je niet klagen, toch?

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Review: Essence colour & go 182 Hello Rosy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s