The Beauty Bakery – Lemon Detox Facial Mask

We hadden het wel eens eerder over The Beauty Bakery gehad en oh boy, wat zijn hun beauty-producten lekker! We gaan vandaag een maskertje testen van The Beauty Bakery die ervoor moet zorgen dat je een puntgaaf gezichtje krijgt. Lees snel verder voor de  review!

review masker 015

Facial Mask: Lemon Detox – €6,50 – The Beauty Bakery

De verpakking ziet er vrij simpel uit, het is gewoon een potje met een sticker er op. Op de sticker staat vermeld wat het maskertje allemaal doet. De verpakking is dus vrij overzichtelijk. Er zit zo’n 50 ml  in het potje, dat betekend dat je het masker tien tot vijftien keer kunt gebruiken als je het dun op je gezicht smeert. Het maskertje is ongeveer drie maand houdbaar. De crème is geel gekleurd. Ziet er lekker fris uit!

Het masker ruikt naar citroen, het ruikt een beetje naar Strepsils, you know, van die verkoudheidssnoepjes. Ook ruikt het een beetje naar de Lemony Flutter van de Lush. Lekker fris dus! Als je van citroen houdt, zul je ook van dit maskertje houden. Wat The Beauty Bakery zegt over het masker:

”De Lemon Detox Treatment is een harde werker die bestaat uit diepreinigende en ontgiftende mix van sinaasappelsap en citroensap. Het heeft een samentrekkende werking die de huid gladder en steviger maakt en trekt onzuiverheden uit de huid met als resultaat een puntgaaf gezichtje”

review masker 016

Ja, je krijgt inderdaad een puntgaaf gezichtje! Alle onzuiverheden verdwijnen (niet helemaal natuurlijk), wat ook al bij de omschrijving staat. Je gezicht wordt ook zacht, vooral rondom en op je neus. Als je het maskertje aanbrengt is hij vrijwel na één minuut tot twee minuten al hard geworden en begint hij een beetje af te brokkelen. Dat is wel een voordeel, want vaak bij maskers moet je wel een kwartier wachten. Bij dit maskertje dus niet, als je snel weg moet en toch een fris gezicht wilt hebben, raden we jouw dit masker aan!

In de ingrediënten-lijst staat vermeld dat er onder andere parfum, citrus dulcis en  CI15510 in dit maskertje zit. Jammer dat er parfum in zit, maar anders mijn huid reageert goed tegen parfum. Kun je niet tegen parfum, dan past dit masker niet bij jou. Verder is dit maskertje redelijk goed. Net zoals de Fluffy Whipped Sugar Scrub is dit maskertje handgemaakt!

We raden je dit maskertje zeker weten aan. Er zit best wel veel in dit kleine potje, wat we overigens helemaal niet verwacht hadden. Ook laat dit maskertje je huid weer stralen en de meesten onzuiverheden verdwijnen. Je kunt het maskertje makkelijk aanbrengen met een kwast, of gewoon met je vingers. Dit masker is een dikke like voor citroen-lovers!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “The Beauty Bakery – Lemon Detox Facial Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s