Picture Diary #1

Aan de hand van Picture Diary lees en zie je wat we elke maand  te beleven hebben. Volg ons op Instagram (galaxyteens_) om dagelijks op de hoogte te zijn van onze  belevenissen. Deze keer: nerds, bioscoop, sneeuw en nog veel meer.

picdiary2-13

 

picdiary2-1

Aan het begin van januari kwam deze toffe superheroes LE in de schappen van Essence en oh boy, wat was deze LE toch leuk! Jammer genoeg is ‘ie nu al weer weg en is er een nieuwe limited edition voor in de plaats gekomen, namelijk de love letters LE.

picdiary2-2

Onze nieuwe verslaving: Nerds! Deze kleine snoepjes zijn het lekkerst als je een handje vol neemt, dan proef je veel verschillende smaken. Deze snoepjes kun je onder andere krijgen bij de Primera en ze zijn ook nog wel in kleinere pakketjes te koop, maar dan heb je maar twee smaken in het pakje zitten.

picdiary2-3

Iedereen had het over deze Tangle Teezer, dus wij moesten er ook maar eens aan geloven. En wauw, wat werkt hij toch goed! Hij haalt al de klitten uit je haar. Dat is de prijs dus wel waard.

picdiary2-4

De Coca Cola lip smacker verzorgd je lippen goed en is stiekem best nog wel lekker als je ‘m van je lippen aflikt. (;

picdiary2-5

Jummie, deze donut zat ”opeens” in Ankes lunchbox. Dit lijkt langzamerhand wel een ”food picture diary”!

picdiary2-6

We hadden Just Dance 2014 ook uitgeprobeerd en wat is deze nieuwe game leuk! Er staan meer dan 40 populaire songs op en je kunt niet met vier maar zes mensen dansen. We like deze nieuwe Just Dance versie! ^^

picdiary2-7

Na al de goeie reviews hebben we hem zelf ook gekocht; de BB-cream van Catrice nummer 020. Hij werkt super goed, zoals ook in vele reviews gezegd werd.

picdiary2-8

In deze maand zijn we ook naar de bioscoop geweest naar de film The Hunger Games Catching Fire. Wat is dat toch een goede film, de acteurs spelen ons toch een partij goed! We hebben nu al zin in het volgende deel, maar daarvoor moeten we helaas nog wel een halfjaar wachten…

picdiary2-9

Ook is in januari deze Sunglow Bronzer van Catrice opgeraakt, maar gelukkig lag er nog één in de winkel. Het is een absolute favoriet van Nynke.

picdiary2-10

Het pakketje van The Beauty Bakery is ook binnen gekomen, wat een leuke producten heeft die site toch! Vooral de fluffy scrub is onze favoriet, we gebruiken hem elke keer onder de douche.

picdiary2-11

Yeah, na een paar weken wachten is er eindelijk eens sneeuw gevallen en ligt er ijs! De sneeuw is inmiddels al weer weg, maar misschien kunnen we over een paar weken wel schaatsen! We hope so.

picdiary2-12

Jammer genoeg verdwijnen veel dingen uit het Essence assortiment, zo ook deze lipcream in de kleur ”Velvet Rose”. Maar gelukkig komen er wel leuke dingetjes in het assortiment voor terug!

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s