Pakketje: The Beauty Bakery

Welkom in snoepjesland! The Beauty Bakery verkoopt zelfgemaakte beauty producten die mega zoet en cute zijn. Ook verkopen ze dingen voor in huis, zoals spaarpotjes en mokken in de vorm van cupcakes. Lees snel verder, want wij hebben een pakketje besteld van The Beauty Bakery!

pakketje the beauty bakery 005

We hadden het pakketje 12 januari besteld en die dinsdag’s kregen wij een berichtje binnen met daarin een track&trace link. Daar stond dat we het pakketje de volgende dag zouden krijgen, maar toen we die volgende dag (woensdag)  keken in de brievenbus zat er nog niks in. Toen we weer bij de track&trace keken, stond er dat het pakketje donderdag  zou komen, maar toen kwam er weer niks. Daarna stond er dat de leverdatum onbekend was. Toen het een week na de bestelling was en we nog niks hadden,  hebben we gemaild. We kregen al vrij snel een mail terug, daarin stond dat ze het heel druk hadden en de track&trace link automatisch verstuurd werd als je iets bestelde. Mevrouw zou het pakketje die volgende dag versturen zodat we het woensdag’s in huis hadden. Dus, we kregen het pakketje pas na een week!

pakketje the beauty bakery 004

Het pakketje is mooi  ingepakt met roze papier, wat helemaal bij het thema ”snoepjes” past. Ook ligt er een cute visite kaartje bij met de tekst: ”Here you go darling, enjoy your goodies!” Bijna zonde om het pakketje open te maken eigenlijk! (;

Na we het opengemaakt hebben en je de heerlijke geur geroken hebt, zitten er heel veel leuke, snoeperige beauty producten en een super schattige spaarpot in het pakketje. Van sommige producten had ik gedacht dat ze groter waren, zoals de cupcake nail files en de lemon detox mask. De producten:

Pink Sugar Fluffy Whipped Sugar Scrub: is een scrub die heerlijk ruikt  naar vanille, caramel en suikerspin. Droom terug naar je eerste zoen! (€8,90)

Lemon Detox Mask: een masker die de onzuiverige en onrustige huid weer de oude maakt. Hij ruikt lekker fris naar citroen. (€6,50)

Candy Girl Bath Fizzer: een bruisbal die naar snoepjes ruikt, er zitten zelfs snoepjes op! Met zijn mooie, roze kleur zijn we meteen in love en willen we nu meteen in bad! (€4,50)

Cupcake Nail Files: so cute! Kleine nagelvijltjes om je nagels goed te verzorgen. (€1,99)

Cutesy Cupcakes Ceramic Money Box: bewaar je centjes in deze spaarpot, hij zal goed op je centjes passen. Je hoeft hem niet kapot te slaan, want onderin zit een handige stop. (€8,90)

pakketje the beauty bakery 007

De verzendkosten bedragen €6,52 voor dit pakketje. Het hangt er van af hoeveel dingen je hebt, bij €75 hoef je geen verzendkosten te betalen! Bij €40 krijg je een gratis cadeau.

The Beauty Bakery is een leuke site met zelfgemaakte dingen, alleen ze worden een beetje laat bezorgd. Sommige dingen zien er heel anders uit dan op de foto, maar verder is de site wel een kijkje waard!

EDIT: Op de site staat natuurlijk wel wat de afmetingen/inhoud van het product is dus kun je ook wel zien hoe groot bijvoorbeeld je vijltjes zijn en hoeveel product er in het maskerpotje zit.

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Pakketje: The Beauty Bakery

  1. Pingback: Picture Diary #1 |

  2. Pingback: Gregory Smith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s