App tips

Iedereen heeft naderhand wel een mobiel en gebruikt ‘m best wel vaak. Maar wat is er leuk aan een mobiel zonder app’s? Wij hebben onze favo app’s voor je op een rijtje gezet.

♚ Girly Technology ♚ 2 | via Facebook

 

Bron foto

What To Wear is een app waar je elke dag kleding inspiratie kunt weghalen. Als je niet weet wat je die dag aan moet doen, kun je op de app kijken en kun je zien wat voor weer het is en welke outfit geschikt is voor die dag. HandyHet is helemaal gratis en geschikt voor al de mobiel’s die de  ”Play Store” hebben.

We Heart It is een app waar je veel inspiratie weg kunt halen. Je kent misschien de site: weheartit.com misschien wel, wij halen daar bijna al ons foto’s weg. Het is helemaal gratis en geschikt voor al de mobiel’s die de  ”Play Store” hebben.

Hay Day is een doelloos maar verslavend spelletje! Wij spelen het vaak wanneer we ziek zijn. Je kunt Hay Day ook met Facebook verbinden en dan kun je je vrienden bezoeken. Het is helemaal gratis en geschikt voor al de mobiel’s die de  ”Play Store” hebben.

Met Aviary kun je heel mooi je foto’s bewerken. Je kunt verschillende effecten, frames en stickers toevoegen. Voor sommige stickers en frames moet je betalen, maar verder is de app super handig! Het is helemaal gratis en geschikt voor al de mobiel’s die de  ”Play Store” hebben.

Met Cocoppa kun je de plaatjes van een app veranderen en leukere plaatjes toevoegen, vaak in één thema. Zoek een thema op, bijvoorbeeld ”galaxy” en klik daarop. Voeg daarna de namen van de apps in die je bij de plaatjes wilt hebben. Et voila, je mobiel is helemaal opgevrolijkt!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “App tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s