Quote of the week: Hakuna Matata

Vandaag weer een inspirerende quote voor jullie: Hakuna Matata. Praat mee!

Screen Shot 2014-01-22 at 5.59.44 PM

De quote van deze week is Hakuna Matata. Wat iets betekent als: maak je geen zorgen. Dit is een quote uit Swahili. Hakuna betekent; er zijn geenen Matata betekent; problemen. Deze uitspraak is bekend geworden door de tekenfilm Timon & Pumba, haha!

Denk niet te veel na over de toekomst en over de problemen die je dan tegemoet kan/gaat komen. Je ziet dan wel verder en probeert dan wel een oplossing te bedenken. Ga vooral niet piekeren als je op bed ligt. Morgen is er weer een nieuwe dag! Wist je dat piekeren kankerverwekkend is? Tenminste, als we de wetenschappers moeten geloven…

Heb je wel problemen; los ze dan niet zelf op. Er zijn genoeg mensen om je heen die je willen helpen met je problemen al denk je misschien van niet. Om hulp vragen kan geen kwaad. Alleen los je niets op! Er is heus wel een mens in je omgeving die je wil helpen.

Focus je op de leuke dingen en niet op de problemen zo wordt het gepieker ook al een stuk minder. Zoals we er ook al bij de vorige quote overhadden: vergeet niet om elke dag te lachen! Leef je leven zoals het is, pieker niet.

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s