Review: Essence superheroes special effect nail polish

Essence heeft een nieuwe limited edition, genaamd superheroes. Iedereen kent (0f heeft)  wel één superheld. Met deze LE wordt je zélf een superheld, door de speciale nail art effect nagellak moet die ene gemene superheld wel verblind worden! Wij hebben drie van de zes special effect nail polishes gekocht. Lees snel verder, als je durft.

nagellak essence 008

04 super, man! – 05 wonder wow! man! – 01 fantastic girl

De Superheroes LE is nog tot februari 2014 te koop. Er zijn in totaal zes nagellakjes, wij hebben er drie van. De verpakkingen vinden we niet zo heel bijzonder, maar wel handig. Je kunt duidelijk zien met welke nagellak je te maken hebt, door de sticker op de dop.

Op alle foto’s dragen we twee laagjes nagellak. 

nagellak essence 006

04 super, man!

Wat wordt ik blij van dit nagellakje! Zonder licht oogt hij gewoon zilver en als er licht bij komt, komen er allemaal mooie glittertjes tevoorschijn. Dit is mijn favoriet van de hele limited edition!

nagellak essence 034

05 wonder wow! man!

We worden niet echt warm of koud van deze nagellak. Hij is lichtgoud en nauwelijks te zien. Soms ziet hij er ook een beetje gelig uit. Jammer!

nagellak essence 022

01 fantastic girl

Als de nagellak warm is, dan krijgt hij een mooie roze kleur, die soms ook wel wat perzik-achtig lijkt. Als hij koud wordt, wordt hij donker paars. Hij werkt echt heel goed, wat we overigs niet verwacht hadden.

nagellak essence 026

Zo wordt de nagellak dus als hij koud wordt.

Ik vindt deze limited edition leuk bedacht. Zo kun je voor niet veel geld toch pretty en goede nagellak krijgen. De nagellak blijft best wel lang zitten, na drie/vier dagen was hij er nog steeds niet af. De kwasten zijn breed genoeg voor één nagel en smeren dus lekker. De nagellak droogt vrij snel. Wij zijn in love met deze superheroes LE! Als je hem nog halen wilt, moet je nog wel op tijd zijn, want deze LE blijft maar tijdelijk.

Essence limited edition superheroes special effect nail polish – €1,99 – verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister vanaf januari tot en met februari 2014. 

Big kisses

Advertenties

One thought on “Review: Essence superheroes special effect nail polish

  1. Pingback: Picture Diary #1 |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s