Beat blue monday (filmpjes)

Blue monday staat voor de deur. Het is de meest depressieve dag van het jaar. Je goede voornemens liggen in de prullenbak, want die gaan je toch niet lukken. Maar wij gaan er voor zorgen dat blue monday de leukste dag van het jaar wordt! Kijk deze grappige filmpjes en je overleeft zo blue monday. Enjoy!

Pinterest

Sittin On Tha Toilet

Elonia (aka Nonnie) maakte deze video zes jaar geleden op het toilet. Het was een grap en ze dacht dat deze video nooit zou vaak bekeken zou worden! Ze heeft meer dan 78.943.831 views op andere accounts die haar video ook geüpload hebben.

 

The weirdest laugh ever

Dit meisje heet Sara en ze lacht echt zo! Wij lagen helemaal in de deuk van dit filmpje. ”If you gonna take a shower…” ”Are you banging a shower? HAHAHA” Hilarisch!

 

Top 5 Fail Cover Compilations || 2012

Vijf mensen denken dat ze zingen kunnen (of doen het alsof, kijk maar eens naar de tweede van de vijf) maar dat kunnen ze totaal niet. Grappig dat ze dat zelf niet zien, dat maakt dit filmpje zo leuk!

 

Epic Funny Cats / Cute Cats Compilation – 60 minutes!! [HD][HQ]

Heb je nooit genoeg van katten? Bekijk dan dit filmpje! Je ziet katten één uur lang rijden op een elektrisch wagentje, in dozen zitten en gekke geluiden maken.

 

Kud – Wensput

Bijna iedereen kent het Nederlandse account Kud wel. Als je van droge grappen houdt is dit het perfecte account voor jou.

 

Knipoog geven om projecten te verleiden doe je zo TUTORIAL! 

JoyceJoin ken je misschien wel van haar twerk filmpje, daar is ze super beroemd mee geworden in Nederland. JoyceJoin is niet echt, haar echte account is TrueBeautyInside. Complimenten voor haar acteerwerk!

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s