Nail Art inspiratie #6

We hebben nooit genoeg van nail art! Makkelijk, moeilijk te maken, stippen, strepen: niks is te gek. Lees en kijk snel verder voor de mooiste nail art creaties van dit moment.

Tumblr

 

Pink en classy! Lak je nagels in een zuurstok roze kleur en plak diamantjes op je ringvinger-nagel. We zijn jaloers op haar nagels! (;

Back to Black.

Ben je meer van de moeilijke dingen? Maak dan deze nail art maar eens na. Voor een extra detail kun je kleine, ronde studs op de randen van de kruisjes plakken.

Untitled

Easy! Lak je nagels in ombre, laat het opdrogen, plak er stripers (stickers) op voor een patroon, lak je nagel zwart en haal als laatste de stripers  van je nagel af. Pretty!

Nail

City chic deze nagels. Maak gebouwen op je nagels met behulp van stripers  als je de gebouwen recht wilt hebben. Heb je die niet? Je kunt ook gewone nagellak gebruiken.

Cute nail art | via Facebook

Wauw! Deze nail art makkelijker dan het lijkt en ook nog eens prachtig. Gebruik nagellak met een kleine kwast en een dotting tool.

Nail

Veertjes en wind vangers. Zal deze nail art je dromen kunnen vangen? (;

Free!!!!

We zijn verliefd geworden op deze nail art! Maak op een nagel een ene helft van een veer en op een andere nagel de andere helft van de veer. Daarna maak je op de andere nagels vogeltjes.

💅

Kleurrijk en easy. Gebruik voor de ”gevlekte” nagels een tandenborstel, witte, paarse en roze nagellak. Lak je nagel wit en doe een beetje nagellak op de tandenborstel. Geef de tandenborstel zachte tikken, zodat er spatjes nagellak vanaf vliegen.

Bron foto’s

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s