Quote of the week: Smile everyday

Zoals jullie misschien al wisten, komt er nu iedere donderdag een quote op Galaxy Teens. Dit keer smile everyday. Praat mee!

Dare To Sparkle | via Tumblr

Zoals de titel en inleiding als zegt gaat het dit keer over smile everyday. Wat betekent: lach iedere dag. Ze zeggen wel: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dit is in principe ook zo (figuurlijk gesproken). Het is erg belangrijk (en leuk!) om te lachen.

Zie je dat bijvoorbeeld een klasgenoot somber is? Vrolijk hem dan op zodat diegene gaat lachen. Natuurlijk hoef je niet altijd blij te zijn, tegenslagen horen ook bij het leven. Maar het is wel fijn dat er dan iemand je steunt en opvrolijkt. Wat is een leven zonder lachen? Lachen is bovendien heel erg gezond én je leeft er langer door zeggen ze. Als je lacht kom je ook beter en zelfverzekerder over. Bedenk maar eens: aan wie zou je eerder een job geven? Aan iemand die heel onzeker in elkaar gekrompen zit en met de mondhoeken naar beneden zit, of aan iemand die lacht en triomfantelijk zegt: ”deze baan is van mij!”?  Verder zegt de quote zelf wel genoeg, dus houden we hierbij op.

SMILE! (:

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s