Quote of the week #1

We hebben besloten om vanaf nu elke donderdag een quote op onze site te plaatsen. Op het laatst waren zo wat al de DIY’s op voor DIYdonderdag, dus we hebben het zo maar opgelost. Je zult hier dus vanaf nu elke donderdag een mooie quote vinden waar we het dan over hebben.

stop caring about what anyone thinks

Stop caring about what anyone thinks is de quote van deze week. Het betekent: stop met zorgen maken over wat anderen over je denken. Vanaf jongs af aan krijg je al te maken met onzekerheden, er wordt je bijvoorbeeld verteld dat je dik bent of dat je niet mooi tekenen kan. Maar ieder mens is uniek, het wordt zo vaak verteld, knoop dat dus ook goed in je oren.

Iemand die dat zegt is vaak jaloers of heeft het moeilijk thuis. Denk maar zo: Ze schenken mij aandacht, dus ze vinden mij stiekem best wel leuk. Negeer het en ga er niet op in wat ze zeggen, dat vinden ze alleen maar leuk! Ga dus ook niet in een hoekje een potje gaan janken, want daar schiet je niet veel mee op. Als ze dat zien gaan ze je alleen nog maar meer plagen. Wees blij met wie je bent, er is maar één van jouw op de wereld, doe gewoon wat je zelf wilt, daar krijg je respect voor terug.

Different

In de puberteit heb je een moeilijke tijd voor de boeg, de mensen die dit gehad hebben weten er alles van! 😉 Je wordt onzeker, dat hoort er gewoon bij. Maar wees gewoon jezelf en keer je ”haters” de rug om. Richt je op de mooie dingen in het leven, wordt er ook vaak gezegd. Die mensen die domme dingen zeggen over jou zijn je aandacht niet waard! Het is echt niet leuk om zo over jezelf te denken, iedereen heeft die fase wel eens gehad of krijgt hem nog. Maar denk maar zo: er zijn heel veel mensen die je wel accepteren en je kunt niet met iedereen vrienden zijn! Vergelijk jezelf niet met anderen, het is toch leuk om uniek te zijn? Als iedereen hetzelfde was, was het leven zelf ook super saai geweest!

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s