Hot or not: ugly Christmas sweaters

Veel mensen doen mooie, chique kleding aan tijdens kerst, maar dit jaar is er een nieuwe trend ontstaan. Namelijk: de ”ugly Christmas sweaters”! Wat vind jij van deze sweaters? Laat je mening horen!

-~-

Ugly Christmas sweaters zijn sweaters met de meest gekste teksten, plaatjes en versiersels er op. De trend is ontstaan in Amerika, waar ze extra dik feestje vieren met deze sweater! De traditie is om samen met vrienden alle winkels af te struinen om de lelijkste kersttrui te vinden. Na hem eenmaal gevonden te hebben trek je hem natuurlijk met kerst aan en kunnen jullie elkaar uitlachen!

Je kunt deze sweaters vinden in tweedehands zaakjes, maar ook in de Primark en bij de ASOS. Hoe je de sweater moet dragen? Je kunt hem extra groot kopen en daar kun je gewoon een legging of een panty onder dragen. Maar je kunt er ook gewoon een broek onder dragen. Verder hou je je look gewoon ”naturel”.

Cute "Ugly" Christmas Sweater

Hoe valt de ugly Christmas sweater bij jou in de smaak? Wij vinden hem geniaal, maar we houden het deze kerst maar even bij netjese kleding. Zou jij voor deze trend gaan, of sla je hem dit jaar maar even over? Laat je mening horen!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Hot or not: ugly Christmas sweaters

  1. Pingback: Nail art inspiratie #5 (Christmas) |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s