DIYdonderdag: surprises

5 december, de dag van pakjesavond. Je wacht en smacht naar het gebonk op het raam, het teken dat Zwarte Piet de cadeaus heeft gebracht. Gezellig rond de tafel pak je al je pakjes uit. Hoe je pakjesavond ook maar viert, het is altijd wel fijn om leuke surprises te sneupen op internet of om ze zelfs te maken. Vandaag hebben we weer eens zo’n inspiratie-vol bericht!

Heart pepernoten

Diy Craft Projects | via Facebook

Deze kleurrijke bloem is ook leuk voor een verjaardagscadeautje! Knip strookjes en een rondje uit papier, prik er kleine gaatjes doorheen en rijg de gaatjes aan elkaar zodat er een soort van ”bloemenvorm” ontstaat.

A Beautiful Mess / Ring idea for a wedding

Deze surprise kennen we allemaal inmiddels wel, pak een oud boek en snijd daar een vierkant uit zodat je cadeautje er precies in past. Vooral leuk voor mensen die niet van lezen houden, die schrikken zich rot als ze zien dat ze een ”saai” boek gekregen hebben! (;

Yummy stuff || maayan

Surprises kun je ook maken met eten! Bak 2 cakes en haal er met een lepel een stuk cake uit. Stop daar snoep in, of je kunt er een cadeautje in stoppen. Pas er dan wel op dat het pakje niet snel breekt, want straks heeft iemand een stuk in zijn mond…

Leuk als je een vriendin wilt opvrolijken maar niet veel geld hebt: koop een ”Kinder Surprise” en maak hem netjes open, zodat je hem weer vast kan ”lijmen”. Maak  het gele eitje die in de chocolaatje zit open en stop er een lief briefje in. Laat de chocolade een klein beetje smelten en ”’plak” het chocolade eitje weer aan elkaar en doe hem weer in het papiertje.

Minion time! Iedere minion fan wil wel zo’n gave surprise.

Deze surprise is handig voor als je een groot cadeau hebt. Stapel 3/4 dozen op elkaar en plak ze vast. Verf de dozen wit en versier ze naar wens. Teken er nog oogjes en mond op en maak een neus. Tip: als je een sjaal als cadeau hebt, kun je die om de hals van de sneeuwpop knopen.

Voor de zoetekauwen kun je deze lekkere taart maken. Op internet staan wel bouwplaten die je kunt gebruiken bij het maken van de taart.

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s