DIYdonderdag: party

Moet je een feest geven, maar heb je geen idee wat voor eten je moet serveren en hoe je je feest moet aankleden? Wij geven je tips.

Yay indeed! He has to be the cutest page boy / ring barer. One of these signs would be super simple to make at home and pass out to the kiddies coming to your wedding.

Fun party idea.

Een super gaaf  idee: light up led balloons! Haal een lampenpit uit elkaar en bewaar alleen het lampje dat er in zit. Doe het lampje aan een touwtje, blaas de ballon op en doe het lampje in de ballon. Pretty!

Kedvenc Otthon: lakberendezési, dekorációs blog

Zo kan het natuurlijk ook! Je hebt vast nog wel ergens een lichtsnoer te liggen en leuke plastic bekertjes kun je ook wel in elke winkel krijgen. Prik een gaatje in de bekers en prik er een lichtje doorheen.

Diy chiller

Geen zin in ijsklontjes? Hier de oplossing! Vul waterballonnen met water en stop ze in de vriezer. Haal ze er tijdens je feestje uit en leg ze bij je dranken neer.

Neat!

Origineel: watermeloen drinken! Snijd de watermeloen open en prak het goedje totdat er sap ontstaat. Haal de overige stukjes er uit. Boor een gaatje aan de voorkant van de watermeloen en stop er een kraan in. Je gasten hoeven dan alleen maar aan de kraan te draaien en er komt lekker sap uit! Als je geen watermeloensap lust, kun je de watermeloen vullen met iets anders.

Creative DIY Food Decoration Ideas | So Creative Things | Creative DIY Projects

Krul-food maak je door een stokje door bijv. een komkommer te snijden en dan de komkommer te snijden. Je moet hem niet helemaal door midden snijden, dan komt er geen spiraal effect!

I want this in my house / basement home movie theatre. this is so cool!

Als je op zoek bent naar een chill feestje, kun je het beste een cinema party geven! Koop 12 pallets en maak rijtjes zoals je hierboven ziet. Leg er compfy kussens op en relax…

Keep Sitting Pretty | Dreaming Up Fashion and Life: DIY: Tassel Garland

Een feestje is niks zonder slingers! Maak deze tassel slingers door crêpepapier in sliertjes te knippen en op te hangen aan een touwtje.

Pinterest

Jummie, hier kan niemand tegenop. Bak koekjes en maak er gaatjes in. Stop er een touwtje door en ready to eat!

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s