Galaxy Teens 1 jaar!

Galaxy Teens bestaat deze week 1 jaar. We leggen je alles met behulp van deze blogpost uit hoe we zijn begonnen en we vertellen je al de blunders van ons die we gemaakt hebben tijdens ons 1 jarig bestaan.

The Blog Of Memories.: Happy birthday...to ME! :D

Op 24 november besloten wij (Nynke en Anke) een blog te maken. We verwachten er niet zo veel van eigenlijk, dat we zo veel bezoekers kregen en soms zelfs super veel reacties! Een paar maanden nadat we de blog gestart hadden, kregen we  een bericht van een medewerker bij Beslist.nl, of we wilden samenwerken. Natuurlijk wilden we dat! Dus na een week stond er een blogpost online over slaapkamers in de winter. Wat waren we toch trots! Daarna kwamen er nog meer samenwerkingen: over schoenen van http://www.fashionschoenen.nl (een site die inmiddels niet meer bestaat), www.yokids.nl en www.yobaby.nl. Daarna kregen we zelfs nog een pakketje met lipgloss en oogschaduw van http://www.cosmeticastunter.nl  Daar maakten we (ons eerste) review van. We lachen ons nu dubbel bij het bekijken van de foto’s, je kunt de oogschaduw niet eens normaal zien bij de ooglook van de oogschaduw!

review 2 063

De mislukte foto. (Blunder!)

Ons eerste echte post was ook een lachertje. We moesten nog even ”uitvogelen” hoe het werkte op WordPress. Die blogpost ging over Sinterklaas surprises en gedichten. Daarna volgden steeds vaker posten.

Toen de blog gemaakt was, moest er ook nog een webshop komen. Veel van ons klasgenoten kochten een shirt van ons en we kregen veel opdrachten. Trots dat we waren! Anke had zelf ook een shirt gekocht van de webshop.

Webshop

Galaxy Teens heeft ook wel eens een prijs gewonnen, namelijk de Liebster Award. Die hadden we gekregen van Esmée van  esméelifestyle.nl. Dat hadden we eigenlijk nooit verwacht, dus nogmaals bedankt Esmée!

Bedankt bezoekers van onze blog, hopelijk blijven jullie onze blog nog voor altijd bezoeken! ♥

Big kisses

Advertenties

One thought on “Galaxy Teens 1 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s