Primark Eyeshadow Palette

Primark make-up, iedereen heeft er zijn mening over. Maar hoe goed is de oogschaduw eigenlijk? Wij hebben het voor je getest.

DSCN2172[1]

 

DSCN2177[1]

 

Eyeshadow Palette – €2 – Primark

De verpakking ziet er van buiten mooi uit, wit met zilveren panterprint er op. Dat ziet er best wel goedkoop uit, maar dat is dit palette ook. Met sierlijke, zilveren letters staat er ”Eyeschadow Palette” op het doosje. Als je het palette open doet, zie je drie grijzige kleuren om een mooie smokey-eye look te maken. In de binnenkant van het palette zit ook een uitleg hoe je een mooie smokey eyelook kunt maken. En dat is nog niet eens alles, er zit ook een spiegeltje in! Je kunt het palette gemakkelijk weer dicht klappen met behulp van een magneetje.

DSCN2199[1]

 

Het kwastje die ook in de verpakking zit, is niet heel erg hard, maar lekker zacht. Je hoeft maar één keer over de oogschaduw te vegen en dan zit er al genoeg op het kwastje. Het kwastje smeert ook fijn op je oogleden, dat komt doordat hij zo zacht is. Op de één of andere manier doet het kwastje ons denken  aan de Action make-up, volgens mij heeft de Action ook van dit soort kwastjes.

DSCN2189[1]

 

 

In totaal zitten er drie kleuren oogschaduw’s in het palette. De Oogschaduw’s geven niet veel pigment af. De enige die nog een beetje ”normaal” is is de donkergrijze. Die blijft twee uurtjes zitten. De andere kleuren vervagen naar een uurtje. De kleuren lijken niet heel erg op grijs, ze lijken meer op wit. Op je oogleden kun je ook alleen maar de donkergrijzige kleur zien, de andere kleurtjes blijven maar wat op de achtergrond.

DSCN2196[1]

 

 

Dit palette laat ons teleurstellen. Voor €2 kun je nog een beter palette kopen, zoals die van Essence of Catrice. En net zo als de Primark Chocolate Lipbalm is deze ook weer op dieren getest.

Big kisses

Advertenties

One thought on “Primark Eyeshadow Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s