Primark Chocolate Flavoured Lip Balm

Wie houdt er nou niet van chocolade? En nog lekkerder: Wie wil er nou geen lip balm die naar chocolade ruikt? En laten we die nou net hebben, die lipbalsem die naar chocolade ruikt, van de Primark.

primark lippenbalsem 022

 

primark lippenbalsem 011

 

Chocolate Flavoured Lipbalm – €1,50 – Primark

Als je alleen al naar de verpakking kijkt krijg je honger. De lipbalm is verpakt in een mooi blikje met stippen er op in de kleuren (licht) roze, mintgroen, bruin en wit. Met roze letters staat er ”Lip Balm chocolate” op. Er zit ongeveer 14 gram lipbalm in. Best wel veel, je kunt er ongeveer 2 jaar mee doen.

De geur is heel ingrijpend, hij ruikt te veel naar chocola. Maar als je de limbalmsem op je lippen doet, ruik je er niks of nauwelijks iets van. Het product is helaas niet proefdiervrij, best wel een groot minpuntje dus…

primark lippenbalsem 003

De ingrediënten lijst verklapt dat er onder andere veel alcohol, aroma en polyisobuteen in zit. Als je snel allergisch bent voor goedkope producten, raden we je niet aan om dit product te kopen.

De lipbalm maakt je lippen lekker zacht, laat ze stralen en is bovendien goedkoop. Het enigste minpuntje is dat hij op dieren is getest. Jammer, als ze dat niet hadden gedaan was het onze favoriet geweest. (en misschien die van jullie!)

Big kisses

 

 

 

Advertenties

One thought on “Primark Chocolate Flavoured Lip Balm

  1. Pingback: Primark Eyeshadow Palette | Galaxy Teens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s