Essence limited edition: metal glam

Essence komt dit najaar weer met een limited edition. Dit keer zie je de topcoat’s met stukjes goud, mooie oogschaduw’s en stick on eyeliners. 

Essence Metal Glam – van november t/m half december 2013 te verkrijgen bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Metal Glam  eyeshadow –  € 2,59

Deze oogschaduw’s bevatten mooie kleurtjes, zoals goud, paars, zilver en brons. Ze schijnen goed gepigmenteerd te zijn. Ze heten: (van bovenste rij naar onderste rij) 01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04: golden eye.

Stick On jewels – €1,99

Dit zijn een soort van armbandjes/kettinkjes. Alleen doe je ze niet om, maar plak je ze op. Voor een feestje lijkt het ons wel leuk, maar ze zullen er na een gegeven moment wel afvallen.

 Metal Glam lipgloss – €1,99

Ga voor deze lipgloss als je van glans houd. Ze bieden een perfecte dekking en zijn goed gepigmenteerd. Ze heten (van links naar rechts) :  01 petal to the metal, 02 best dressed en 03  glam-me.

Stick On eyeliner – €1,99

Als je wilt opvallen, kun je het beste deze stick on eyeliner gebruiken. Plak ze op je oogleden en steel de show! Ze zitten met setjes van twee verpakt in de kleuren goud en zilver.

Metal Glam Blush – € 2,89

Word mooi en stralend met deze mooie blush op je wangen. Hij is ”jelly”, en droogt vanzelf op op je gezicht. Je wangen worden mooi rozig, met een metal glam.

Metal Glam highlighting powder – €2,99

Met zijn witgouden kleur geeft deze highlighter je een mooie glans op je gezicht.

Metal Glam nail sticker – €1,99 

Heb je even geen zin in nagellak? Gebruik dan deze shiny nagel stickers! Verkrijgbaar in de kleuren (van links naar rechts) : 01 silver star, 02 she’s so glamorous en 03 glam-me.

Metal Glam nail polish – € 1,89

Deze mooie lakjes zijn perfect voor dit najaar en houden het ook nog eens lang uit op je nagels! In de kleuren (van links naar rechts) :  01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04 gold digger.

Metal Glam gold topper – €1,99 

Wauw, met deze top coat op je nagels val je zeker op! De topcoat bevat (nep) gouden stukjes die je nagels laten shinen. Hij lijkt wel een beetje op ”The Man With The Golden Gun” van O.P.I.

Wij vinden deze limited edition te gek, we gaan zeker eens langs bij de Kruidvat en/of de Trekpleister! We zijn vooral benieuwd naar de oogschaduw’s, blush en de gouden topcoat. Naar welke producten ben jij benieuwd? 

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s