The Body Shop Vineyard Peach cream body scrub

The Body Shop scrubs, iedereen heeft er zijn mening over. Blijf lezen over ons mening van deze scrub die naar perzik ruikt!

Shoplog primark III 144

 Shoplog primark III 114

Vineyard Peach cream body scrub – €4,99 – The Body Shop

De verpakking ziet er mooi uit: met zalmroze, beetje oranje kleuren. In het midden staat een perzik. Handig, want zo kun je snel zien met welke scrub je te maken hebt. Het is niet een grote pot, maar er zit wel voldoende in om lekker veel te scrubben. Er zit 200 ML scrub in dit potje. Er zitten veel ”pitjes” in de scrub die je huid zacht maken.

De scrub ruikt heerlijk naar perzik. We willen er wel een hapje van nemen!  The Body shop verteld dat de Bodyscrub bestaat uit  perzikextracten en een frisse perzikgeur. De scrub is niet op dieren getest, wat ook fijn is.

Shoplog primark III 124

Op de ingrediëntenlijst staat er dat er onder andere steriele alcohol, amandel, parfum en kokosnoot-poeder in zit.  De parfum ruik je niet echt, het is geen heersende geur. Als je allergisch bent voor alcohol, raden we je niet aan om deze scrub te nemen. Probeer hem eerst uit in de winkel.

Wij zijn tevreden over deze scrub. Breng hem aan op een natte huid, masseer hem even in en laat hem even intrekken. Spoel hem daarna weer af en je voelt je weer helemaal fris! Je huid kan na het scrubben nog wel een beetje stroef zijn, maar nadat je er bodylotion of bodybutter er op gesmeerd hebt, gaat dat wel over.

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “The Body Shop Vineyard Peach cream body scrub

  1. Pingback: Random faves, #4 Anke | Galaxy Teens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s