Geocaching: tips & trucs

Geocaching is nu ook beroemd bij jongere mensen. Wij doen het ook! Blijf lezen en je leest wat geocaching precies is en we geven je de beste tips.

pizap.com13825112116741

 

Geocaching is een spel waarbij je met een app (hoeft niet per se) naar een soort van pakketje zoekt. Hij kan micro (foto links), small (foto rechts), regular of large zijn. Je hebt voor geocaching  sowieso de site nodig. Soms heb je ook wel tools nodig, bijvoorbeeld een schep. Er zijn 6 miljoen geocachers op heel de wereld!

De tips & trucs:

-Kijk altijd eerst voordat je zoeken gaat even bij de reacties. Ligt de cache er nog? Is hij kapot? Zo ja, dan kun je beter maar niet zoeken.

-Is de cache (zo heet het ‘pakketje’ dat je zoekt) small of groter? Als de cache small is betekent hetdat er altijd wel een cadeautje in zit, dus is het handig om een cadeautje te kopen.

-Kijk goed naar de hints. Staat er bijvoorbeeld ”ups and downs”? Dan moet je in je hoofd even bedenken wat dat is, je moet het je even verbeelden. En ja, ”ups en downs” is natuurlijk een trap, dus kijk je of er in de buurt een trap is, en zoek je vervolgens om en opvallende steen of stukje hout waar hij waarschijnlijk onder ligt.

-Gebruik geheime geocaching taal. Als je denkt dat diegene die ook aan het zoeken is een geocacher is, zeg je: ”zoek je ook wat ik zoek?”

-Denk niet te moeilijk. Vaak ligt de cache op een heel logisch plekje!

-Zoek niet langer dan vijf/10  minuten bij een cache. Zo gaat je tijd verloren om nog een cache te zoeken!

Big kisses

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s