Pink Ribbon geluksarmband ’13

Oktober: de maand van borstkanker. Per dag overlijden 9 mensen aan deze ziekte. Stichting Pink Ribbon probeert deze mensen te redden. En jij kunt meehelpen, door spulletjes te kopen van Pink Ribbon, waaronder deze geluksarmband.

pink ribbon en opgemaakt 042

Elk jaar word er zo’n armband ontworpen en verkocht. Hij kost €9,95 en €4,30 gaat naar de stichting Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon is een stichting die onderzoekt op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Je kunt deze armband bestellen op de Pink Ribbon shop. In totaal komen er nog €4,95 verzendkosten bij.

Hij kwam bij ons binnen één dag binnen. Hij zat verpakt in een doorzichtig doosje met een doorzichtige ribbon er op. Ook zat er in het doosje een briefje bij, met informatie er op waar je geld heen gaat nadat je dit armbandje hebt gekocht.

pink ribbon en opgemaakt 025

De geluksarmband van dit jaar heeft 3 bedeltjes met een ster, de ribbon en het sleutelhart. De ster heeft als betekenis harmonie, de ribbon aandacht voor borstkanker en het sleutelhart heeft als betekenis eeuwige liefde. Er zitten in totaal 6 armbandjes aan de sluiting en hij is vastgebonden met een grijzig strikje met roze letters met Pink Ribbon er op.

Je kunt de armband makkelijk verstellen door het sluitinkje, dus hij past (bijna) iedereen wel.

pink ribbon en opgemaakt 036

Deze armband van dit jaar vinden wij prachtig! En je helpt ook nog eens de mensen met borstkanker met beter en langer te leven. Wij vinden het absoluut ons geld waard!

Big kisses

Advertenties

2 thoughts on “Pink Ribbon geluksarmband ’13

  1. Pingback: Picture Diary #8 | Galaxy Teens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s