Top 5 leukste challenges

Challenges; je ziet ze veel voorbij komen op blogs/YouTube en omdat er veel verschillende soorten zijn, laten wij je vandaag zien wat wij de top 5 leukste challenges vinden zodat je er zelf ook inspiratie uit op kunt doen. Veel plezier bij het lezen/uitvoeren van de challenges!

take a chance

#5; No mirror make-up challenge

De naam zegt het al; jezelf opmaken zonder spiegel! Doe deze challenge niet als je naar een belangrijke afspraak moet, want misschien zie je er na afloop als een clown uit, en moet je alles er weer af halen en over nieuwe beginnen. Deze challenge kun je met  persoon doen.

#4; Blindfolded make-up challenge

En ook aan deze naam kun je aflezen waar deze challnge over gaat; geblindoekt opmaken. De ene persoon doet een blinddoek om en moet de andere blind opmaken! 100% fun! Deze challenge moet je met personen doen.

#3; Chubby bunny

We denken dat bijna iedereen deze challenge wel kent; zoveel mogelijk marshmallows/spekjes in je mond doen en dan nog steeds ‘chubby bunny’ kunnen zeggen. Je mag de marshmallows/spekjes niet doorslikken. Ook dit is erg grappig! Deze challenge kun je met 2 personen spelen.

#2; Accenten challenge

Je hebt twaalf A4 papieren nodig en op elk papier schrijf je verschillende accenten (Gronings, Fries, Twents, Amsterdams, Rotterdams, Haags, Utrechts, Goois, Surinaams Vlaams, Limburgs, Brabants). Je verdeeelt de papieren over het aantal spelers (speel je het met 2 spelers; elk krijgt 6, speel je het met 3 spelers; elk krijgt 4 enz.). Om de beurt pakt iemand een papiertje en de andere moet proberen om met dat accent te praten, je moet zelf dan raden welk accent het is!

#1; Cotton ball challenge

Je hebt voor deze challenge katoenen balletjes nodig, 2 schaaltjes, lepel en een theedoek. De ene word geblinddoekt en doet de katoenen balletjes in een schaaltje. De geblinddoekte persoon moet 1 schaaltje op het hoofd zetten en vast houden met een hand, met de andere hand heeft ‘ie een lepel vast en moet die de balletjes uit het schaaltje lepelen en in het andere schaaltje op zijn hoofd gooien. Je voelt niet of er balletjes op de lepel zitten omdat ze zo licht zijn. Daarna is de andere aan de beurt. Deze challenge kun je met 2 personen spelen.

Welke challenge heb jij wel eens gedaan of wat voor challenge die hier niet bij staat vind jij nog heel leuk?

Big kisses

Advertenties

One thought on “Top 5 leukste challenges

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s