Spiektips

Spieken mag eigenlijk niet, maar soms is er een uitzondering. Daarom hebben we 10 spiektips voor je op een rijtje gezet!

Purple backpack *-* | via Tumblr

♥ Doe een bloesje aan met lange  mouwen . Schrijf op je pols al de antwoorden en als de docent niet kijkt, kun je sneaky je mouwen een beetje opstropen en de antwoorden bekijken.

♥ Schrijf op de binnenkant van je hand de antwoorden.

♥ Draag met zomerse dagen een rokje. Schrijf op je been de antwoorden en schuif het rokje over de antwoorden.

♥ Doe een legging aan met zogenaamde ”teksten” die je er zelf opzet, met bijvoorbeeld Franse zinnen. Maar stiekem is dat je leertekst!

♥ Voor goeie nail-arters met lange nagels: Lak de woordjes gewoon op je nagel. Dit is wel eens gelukt.

♥ Doe een jasje aan met een binnenzak. Doe daar een mp-4 speler in met een daarop bestand met al de antwoorden. Hou de oortjes in je handpalm en hou je hand tegen je hoofd aan. Zo kun je het goed horen!

♥ Steek het briefje in je shirt. Als de docent naar de andere kant van het lokaal gaat, spiek jij snel even op het briefje.

♥ Plak onder de tafel een briefje. Doe net alsof je pen of papier valt en kijk snel even onder te tafel voor antwoorden.

♥ Pak een stuk karton en knip daar een rondje uit. Schrijf de antwoorden op, prik een punaise in het briefje en prik de punaise in de tafel. Je kunt het briefje nu draaien zodat de docent komt je hem onder te tafel kunt schuiven en als hij weg is je de antwoorden weer kunt bekijken.

♥ Lak je nagels in verschillende kleuren. Spreek af met je buur: A is roze, B is blauw, C is geel en D is vier. Gebruik gebarentaal. Vraagt je buur: ”wat is vraag 1?” dan leg jij de vinger op de tafel met bijvoorbeeld de kleur blauw!

Heb jij wel eens gespiekt? En heeft dat ook resultaat gehad?

Big kisses

Advertenties

One thought on “Spiektips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s