Essence nieuwe producten

Ze liggen nog niet in de winkel, maar om je alvast wat te laten ‘proeven’ laten we je vandaag zien welke nieuwe producten Essence allemaal in het assortiment heeft gestopt! We waarschuwen je alvast: misschien krijg je hierdoor wel zin in een stukje taart of een heerlijke sorbet! Benieuwd? Lees dan snel verder!

essence01

De ‘Me and my icecream’ LE ligt nog even in de winkel toch blijft Essence nog in de ijs sferen en serveren ze je nu een ‘eye sorbet’ op. De substantie is mousse en gaat, hopelijk, niet creasen! De eye sorbets kosten 2,90 per stuk.

essence05

Essence komt ook met oogschaduws die metallic zijn. Ze zijn er in leuke kleuren voor overdag, maar ook kun je er een iets kleurrijke look mee maken. Ze kosten 2,59 per stuk.

essence02

De verpakking van deze lip balms zien erin ieder geval héérlijk uit, we zijn hier heel benieuwd naar en zullen hier zeker een paar van inslaan! De lipbalms zijn glossy en zijn er in 6 verschillende smaken. Ze kosten 0,99 per stuk.

essence03

Ook ligger er vanaf september lipbalsems in het schap die je lippen nét wat meer kleur geeft, maar wel de verzorging geeft van een lipbalsem. Ze zijn er in 3 frisse kleuren en kosten 2,39 per stuk.

essence04

Nu we toch bij de lippen zijn; er komen ook nieuwe kleuren lipstick bij! Tien nieuwe kleuren om precies te zijn. Ze zullen 2,40 per stuk gaan kosten.

essence06

Blushsticks kun je héél precies en mooi aanbrengen. Ook komt er hier nu een  budgetvariant van! Ze kosten 2,90 per stuk.

essence_nieuwe_producten_september02

De vorige eyeliner kwast van Essence werkte helemaal niet en komen nu met een verbeterde versie! Ook is er een kabuki kwast om je gezicht mooi af te poederen. Kabuki; 3,99 Eyelinerkwastje; 1,59

Dit was nog maar een deel van alle nieuwe producten, er zijn nog véél meer. Benieuwd wat nog meer? Klik dan eens hier. Wat we zeker even willen melden is dat Essence met een gelnagel set komt! Met een led lamp, primer, top coat enz. Een budget merk komt met deze geweldige trend!

Big kisses bron: http://veracamilla.nl/2013/08/nieuwe-producten-essence-september-13/

Advertenties

3 thoughts on “Essence nieuwe producten

  1. omg, sws die gelnagels gaan uittesten, als ze hier in de buurt bij de kruidvat te krijgen zijn… (hope it) ze komen volgens mij ook met een ”zand effect” nagellak! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s